Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

An Invisible Sign

An 1nvisible Si6n
Film, 2010, 91 minuten, 135.833 beoordelingen
An Invisible Sign
Wanneer de geliefde vader van het rekenwonder Mona Gray wordt getroffen door een raadselachtige ziekte, zondert ze zich af en zoekt ze troost in de wereld van getallen.
De film An Invisible Sign is uitgebracht in 2010 en duurt 91 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Excentriek, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

An Invisible Sign op Moviemeter

An Invisible Sign of My Own draait om een jonge vrouw die een kluizenaarsbestaan leidt. Wanneer zij een baan als wiskundelerares krijgt aangeboden, verandert haar leven. De jonge wiskundelerares gebruikt haar vak om haar studenten door hun persoonlijke crises heen te helpen.

An Invisible Sign op IMDB

Score: 5 van de 10

Mona Gray is a 20-year-old loner who, as a child, turned to math for salvation after her father became ill. As an adult, Mona now teaches the subject and must help her students through their own crises.

Trailer

Acteurs in An Invisible Sign

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals An Invisible Sign

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.