Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Anacleto: Agente Secreto

Spy Time
Film, 2015, 93 minuten
Anacleto: Agente Secreto
Wanneer zijn vriendin hem dumpt omdat ze hem saai vindt, ontdekt een stijve hark dat zijn vader geheim agent is en dat een misdadiger het op hem heeft voorzien.
De film Anacleto: Agente Secreto is uitgebracht in 2015 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Bizar, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anacleto: Agente Secreto op Moviemeter

Score: 2,82 van de 5

Deze kerst wordt een levende hel voor Adolfo. Niet alleen verlaat zijn vriendin hem, omdat hij een ambitieloze beveiligingsmedewerker is. Maar hij wordt tevens het doelwit van een stel misdadigers onder leiding van Vázquez, een gevaarlijke crimineel die net uit de gevangenis is ontsnapt. Dan ontdekt hij dat zijn vader een dubbele identiteit heeft. Hij is niet de worstenmaker die in een boerderij op het platteland woont. Hij is Anacleto, een geheim agent die Vázquez dertig jaar geleden heeft opgesloten. Adolfo zal samen moeten werken met zijn vader om de wraak van Vázquez te overleven en zijn vriendin terug te winnen.

Anacleto: Agente Secreto op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Adolfo, a thirty something security guard, is going through a bad patch. Not only his lifetime girlfriend has just to finished with him to be a guy with no ambition but, moreover, he becomes the target of a series of thugs led by Vázquez, a dangerous criminal who has just escaped from jail. Also he discovers that his father has a double identity. He is not a farmer engaged in the production of cold meat - as Adolfo has believed all his life, but Anacleto, a secret agent who is a bit down and the man who locked Vázquez up in jail thirty years ago. Adolfo will have to leave his comfort zone and work with his father, the person that Adolfo get on worse with in the world to survive the revenge of Vazquez and while, between shootouts and chases, trying to get his girlfriend back.

Acteurs in Anacleto: Agente Secreto

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Europees Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Europees Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Anacleto: Agente Secreto

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Black Book
Nadat zijn zoon erin is geluisd voor een ontvoering, neemt een rouwende diaken het recht in eigen hand en vecht tegen een corrupte politiebende om zijn naam te zuiveren.
Song of the Bandits
In het wetteloze land Gando zijn woeste bandieten bereid tot het uiterste te gaan om voor hun kostbare thuisland en dierbaren te vechten, zelfs als het op leven of dood is.
Freestyle
Een beginnende rapper met een crimineel verleden heeft geld nodig voor tijd in de opnamestudio en zet een riskante drugsdeal op touw die hem alles kan kosten.
Who is Erin Carter?
Het rustige leven van een Britse vrouw in Barcelona loopt uit de hand wanneer een gewapende overval op een supermarkt haar geheime en gewelddadige verleden blootlegt.
The Seven Deadly Sins: Grudge of Edinburgh Part 2
Tristan ziet Lancelot voor de eerste keer sinds hun tragische ongeluk en moet zijn innerlijke demonen leren bezweren om het leven van zijn moeder te redden.