Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Anacleto: Agente Secreto

Spy Time
Film, 2015, 93 minuten
Anacleto: Agente Secreto
Wanneer zijn vriendin hem dumpt omdat ze hem saai vindt, ontdekt een stijve hark dat zijn vader geheim agent is en dat een misdadiger het op hem heeft voorzien.
De film Anacleto: Agente Secreto is uitgebracht in 2015 en duurt 93 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend, Bizar, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anacleto: Agente Secreto op Moviemeter

Score: 2,82 van de 5

Deze kerst wordt een levende hel voor Adolfo. Niet alleen verlaat zijn vriendin hem, omdat hij een ambitieloze beveiligingsmedewerker is. Maar hij wordt tevens het doelwit van een stel misdadigers onder leiding van Vázquez, een gevaarlijke crimineel die net uit de gevangenis is ontsnapt. Dan ontdekt hij dat zijn vader een dubbele identiteit heeft. Hij is niet de worstenmaker die in een boerderij op het platteland woont. Hij is Anacleto, een geheim agent die Vázquez dertig jaar geleden heeft opgesloten. Adolfo zal samen moeten werken met zijn vader om de wraak van Vázquez te overleven en zijn vriendin terug te winnen.

Anacleto: Agente Secreto op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Adolfo, a thirty something security guard, is going through a bad patch. Not only his lifetime girlfriend has just to finished with him to be a guy with no ambition but, moreover, he becomes the target of a series of thugs led by Vázquez, a dangerous criminal who has just escaped from jail. Also he discovers that his father has a double identity. He is not a farmer engaged in the production of cold meat - as Adolfo has believed all his life, but Anacleto, a secret agent who is a bit down and the man who locked Vázquez up in jail thirty years ago. Adolfo will have to leave his comfort zone and work with his father, the person that Adolfo get on worse with in the world to survive the revenge of Vazquez and while, between shootouts and chases, trying to get his girlfriend back.

Acteurs in Anacleto: Agente Secreto

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Europees Spaans
Ondertiteling: Frans;Engels;Europees Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Anacleto: Agente Secreto

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Moonfall
Een NASA-medewerker, een oud-astronaut en een complotdenker moeten samenwerken om de aarde te redden als de maan uit zijn baan wordt gestoten.
De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.