Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Anaconda

Film, 1997, 89 minuten, 1.453.472 beoordelingen
Anaconda
Een rare slangenjager komt door bedrog terecht op de boot van een filmcrew die op een reuzenanaconda jaagt. Ze ontdekken al snel dat zij de prooi van de slang zijn.
De film Anaconda is uitgebracht in 1997 en duurt 89 minuten. Dit monster was een groot succes in de bioscoop en bracht wereldwijd 136,8 miljoen dollar op en een reeks sequels. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anaconda op Moviemeter

Score: 2,12 van de 5

Een filmcrew vaart een rivier af om een mysterieuze stam te vinden voor een documentaire. Ze redden een man van een zinkende boot, die aanbiedt om hen te helpen met het zoeken. Hij is echter eigenlijk een slangenjager, die op zoek is naar een legendarische anaconda.

Anaconda op IMDB

Score: 5 van de 10

A "National Geographic" film crew is taken hostage by an insane hunter, who takes them along on his quest to capture the world's largest - and deadliest - snake.

Acteurs in Anaconda

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Turks;Engels [Origineel];Frans;Duits
Ondertiteling: Duits;Nederlands;Engels;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Anaconda

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.