Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Anchor Baby

Film, 2010, 97 minuten
Anchor Baby
Een Nigeriaans echtpaar in de VS wil dat hun ongeboren kind de Amerikaanse nationaliteit krijgt. Als ze zich verzetten tegen uitzetting, komen ze in zwaar weer terecht.
De film Anchor Baby is uitgebracht in 2010 en duurt 97 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anchor Baby op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Married illegal immigrant couple, Joyce (Omoni Oboli) and Paul Unanga (Sam Sarpong) have been ordered to be deported by the US immigration. They agree to leave; only after Joyce who is 5 months pregnant delivers her baby inside the US. This will guarantee automatic citizenship for their child. Later, Paul is caught and deported. Then, Joyce struggles on her own to accomplish their dream. Joyce, meets Susan Backley (Terri Oliver), a married freelance writer who offers to help her with free accommodation until her baby is born. Joyce accepts the offer. Now, with the help of Susan, Joyce sets out on the most daring journey of her life; to achieve the 'American Dream' for her unborn child. She will try by any means necessary.

Acteurs in Anchor Baby

Regisseur

Meer zoals Anchor Baby

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Lou
Lou
Een mysterieuze eenzaat die een rustig leven leidt gaat de strijd aan met de natuurelementen en haar duistere verleden wanneer een buurmeisje tijdens een storm wordt ontvoerd.
A Jazzman's Blues
Tyler Perry's verhaal over verboden liefde en familiedrama onthult 40 jaar aan geheimen en leugens tegen de achtergrond van juke joint blues in het zuiden van de VS.
ATHENA
De tragische moord op een kleine jongen ontketent een oorlog in de Athena-woonwijk. De oudere broers van het slachtoffer vormen het middelpunt van het conflict.
Then Barbara Met Alan
Twee cabaretiers worden verliefd op elkaar in een club en beginnen samen in het VK campagne te voeren voor de rechten van mensen met beperkingen. Naar een waar verhaal.