Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Andes mágicos

Tv-serie, 2019
Andes mágicos
Deze sublieme documentaire volgt vijf personages die een diepe verbintenis delen met de machtige bergen van Zuid-Amerika, van Argentinië tot Colombia.
De tv-serie Andes mágicos is uitgebracht in 2019. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Sentimenteel, Inspirerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Arabisch;Engels;Spaans;Nederlands;Turks

Meer zoals Andes mágicos

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Spelling the Dream
In deze documentaire worden vier hoopvolle deelnemers gevolgd van de grootste spellingwedstrijd in de VS, waarin Indiase Amerikanen al tientallen jaren succes hebben.
Jeffrey Epstein: Filthy Rich
Deze docuserie onderzoekt hoe zedendelinquent Jeffrey Epstein zijn rijkdom en macht aanwendde om misbruik te plegen. Gebaseerd op de verhalen van slachtoffers.
Ben Platt Live from Radio City Music Hall
Acteur Ben Platt slaat met volledige band en scherpe humor een zeer persoonlijk liedboek open op het podium – nummers van zijn debuutalbum 'Sing to Me Instead'.
Have a Good Trip: Adventures in Psychedelics
In deze documentaire beleef je de hallucinogene hoogte- en dieptepunten van sterren, die via animaties en reconstructies hun grappige en geestverruimende verhalen delen.