Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Andhadhun

Film, 2018, 137 minuten
Andhadhun
Het leven van een visueel beperkte pianist komt op zijn kop te staan als hij per ongeluk op het plaats delict van de moord op een voormalige filmster belandt.
De film Andhadhun is uitgebracht in 2018 en duurt 137 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Offbeat, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Andhadhun op IMDB

Score: 8,6 van de 10

Andhadhun is a movie starring Ayushmann Khurrana, Tabu, and Radhika Apte. A series of mysterious events change the life of a blind pianist who now must report a crime that was actually never witnessed by him.

Acteurs in Andhadhun

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Engels;Spaans

Meer zoals Andhadhun

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.