Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Andhadhun

Film, 2018, 137 minuten
Andhadhun
Het leven van een visueel beperkte pianist komt op zijn kop te staan als hij per ongeluk op het plaats delict van de moord op een voormalige filmster belandt.
De film Andhadhun is uitgebracht in 2018 en duurt 137 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Offbeat, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Andhadhun op IMDB

Score: 8,6 van de 10

Andhadhun is a movie starring Ayushmann Khurrana, Tabu, and Radhika Apte. A series of mysterious events change the life of a blind pianist who now must report a crime that was actually never witnessed by him.

Acteurs in Andhadhun

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Nederlands;Duits;Engels;Spaans

Meer zoals Andhadhun

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Falchi
Twee speciale agenten zijn aangesteld om de georganiseerde misdaad in Napels te bestrijden. Tijdens hun onderzoek worstelen ze met een complex privéleven en geheimen.
Electronic Dance Music: A Top Export from Germany
De Duitse dj's Alle Farben, Felix Jaehn en Paul van Dyk bieden een kijkje achter de schermen bij hun leven, muziek en shows in Duitsland, Letland en de VS.
A Tor Bella Monaca non piove mai
Twee broers veranderen hun leven in de hoop het appartement waarin ze opgroeiden, te kunnen verlaten. Kan het rechte pad ze echter uit de buitenwijken leiden?
Robert Downey Jr. brengt hulde aan zijn overleden vader in deze documentaire over het leven en de veelzijdige carrière van baanbrekend filmmaker Robert Downey Sr.
Scrooge: A Christmas Carol
Op een koude kerstavond wordt de grote vrek Ebenezer Scrooge geconfronteerd met zijn verleden. Hij heeft één nacht om zijn toekomst te veranderen, voordat het te laat is.