Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Andreaskorset

Film, 2004, 99 minuten
Andreaskorset
Na een ongeval waarbij Andreas verlamd raakt, arriveert een klusjesman om zijn huis beter toegankelijk te maken en krijgt een intieme relatie met de vrouw van Andreas.
De film Andreaskorset is uitgebracht in 2004 en duurt 99 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Duister, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Andreaskorset

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Noors [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Noors;Nederlands

Meer zoals Andreaskorset

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Limit Of
Wanneer een bankier besluit actie te ondernemen tegen de hebzuchtige financiële instelling waarvoor hij werkt, ontdekt hij hoe ver hij wil gaan om wraak te nemen.
Appunti di un venditore di donne
In de jaren 70 in Milaan brengt een pooier zijn tijd door met gokken en drinken in nachtclubs, totdat hij een betoverende vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert.
Układ zamknięty
Als een corrupte ambtenaar de leiding over een snelgroeiend bedrijf neemt, worden de oprichters beschuldigd van witwaspraktijken. Ze vechten om hun reputatie te herstellen.
Spiderhead
Een gevangene in een ultramoderne gevangenis begint zich af te vragen wat het doel is van de emotiebeheersende medicijnen die hij test voor een geniale farmaceut.
Collision
In de loop van één noodlottige dag proberen een corrupte zakenman en zijn echtgenote, een socialite, hun dochter te redden van een beruchte misdaadbaas.