Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Angel Beats

Tv-serie, 2010
Angel Beats
Op een middelbare school die een tussenstation naar het hiernamaals is, raakt een tiener verwikkeld in de strijd om de rechten van de mensen in deze vagevuurwereld.
De tv-serie Angel Beats is uitgebracht in 2010. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Angel Beats op IMDB

Score: 7,9 van de 10

Upon his death, Yuzuru Otonashi awakens into an afterlife high school where a group of student rebels, lead by Yuri Nakamura, take arms against a dispassionate adversary with supernatural powers whom they call Angel. Calling themselves Shinda Sekai Sensen (a.k.a. Afterlife Battlefront), they're in open rebellion against God for their crappy, unfulfilled and cruelly unfair lives (and against a projected reincarnated future as meager sea life, presumably barnacles or water fleas). Though no one can die since everyone's already dead, killings are nonetheless very painful experiences, with complete recovery to follow. The greatest fear in their struggle to maintain their humanity is obliteration (Angel's goal for them), from which there is no return.

Acteurs in Angel Beats

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Duits
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits

Meer zoals Angel Beats

Fast Five

Fast Five

(2011)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Frankenstein’s Monster’s Monster, Frankenstein
Als acteur David Harbour de zoekgeraakte televisieopname van zijn vader in een rampzalige opvoering van een literaire klassieker vindt, ontdekt hij schokkende geheimen.
Super Deluxe
Seks, stigma en spiritualiteit komen samen in deze aparte verhalen over een angstige puber, een ontrouwe echtgenote en een transseksuele vrouw die in haar verleden duikt.
Designated Survivor: 60 Days
Na een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin een manier vinden om Korea door de ontstane chaos te loodsen.
Extreme Engagement
Een verloofd stel reist een jaar lang de wereld rond om huwelijksgewoontes van andere culturen te bekijken. Brengt deze reis hen dichter bij elkaar of juist niet?
True Tunes
True en haar vrienden zorgen voor lekkere, maffe beats in moderne muziekvideo's op de melodieën van klassieke kinderliedjes.