Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Angel Has Fallen

Film, 2019, 120 minuten
Angel Has Fallen
Geheim agent Mike Banning komt onder vuur te liggen als hij de schuld krijgt van een dodelijke aanval op de president en gedwongen wordt te rennen voor zijn leven.
De film Angel Has Fallen is uitgebracht in 2019 en duurt 120 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Angel Has Fallen is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Krachtig, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Angel Has Fallen op IMDB

Score: 6,4 van de 10

Mike Banning is framed for the attempted assassination of the President and must evade his own agency and the FBI as he tries to uncover the real threat.

Acteurs in Angel Has Fallen

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Angel Has Fallen

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.
A Score to Settle
Een gevangene lijdt na zijn vrijlating aan slopende slapeloosheid. Hij gaat achter de mensen aan die verantwoordelijk waren voor zijn onterechte gevangenisstraf.