Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Angela's Christmas 2

Film, 2020, 47 minuten
Angela's Christmas 2
Haar vader werkt ver weg, in Australië. De vastberaden Angela heeft een plan en een grote wens om haar familie voor de feestdagen weer bijeen te brengen.
De film Angela's Christmas 2 is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 47 minuten. Dit vervolg op 'Angela's Christmas' is gebaseerd op de personages van schrijver en Pulitzerprijs-winnaar Frank McCourt. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Angela's Christmas 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Nederlands
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Angela's Christmas 2

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.
The Secret Life of Pets 2
Honden Duke en Max maken kennis met het nieuwe mensje in de familie. Ze moeten leren leven op de boerderij terwijl hun vriendjes nieuwe crises in de stad te lijf gaan.
Le Ballon Rouge
Een rode ballon raakt vast in een lantaarnpaal. Nadat een schooljongen hem heeft losgemaakt, wordt de ballon zijn onafscheidelijke vriend terwijl hij door Parijs wandelt.
Ivy + Bean
Bean ontdekt dat haar buurmeisje Ivy magische krachten bezit. De twee zorgen er met een toverspreuk voor dat Beans oudere zus voor eeuwig moet blijven dansen.
Ivy + Bean: Doomed to Dance
Ivy en Bean gaan op ballet. Dan horen ze echter dat ze voor honderden mensen moeten dansen. Tijd om een smoes te bedenken, tout de suite!