Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Angela's Christmas

Film, 2018, 30 minuten
Angela's Christmas
Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krijgt ze een buitengewoon idee. Een hartverwarmend verhaal gebaseerd op een boek van Frank McCourt.
De film Angela's Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 30 minuten. McCourt is het meest bekend om zijn autobiografische boek Angela's Ashes, dat een Pulitzer-prijs won en werd verfilmd. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Sentimenteel, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Angela's Christmas op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Set in Ireland in the 1910s, 'Angela's Christmas' is a funny, heart-warming and poignant story about the power of family and the innocent desire of a child to ensure everyone is safe, warm and loved at Christmas time.

Acteurs in Angela's Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Nederlands;Duits
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Engels;Duits;Frans

Meer zoals Angela's Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.
Du bist nicht allein
Verlangend naar een tweede kans gaan vijf saaie Berlijners, waaronder een natuurkundige en een ex-actrice, op zoek naar een vonk die hen weer inspireert.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.