Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Angela's Christmas

Film, 2018, 30 minuten
Angela's Christmas
Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krijgt ze een buitengewoon idee. Een hartverwarmend verhaal gebaseerd op een boek van Frank McCourt.
De film Angela's Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 30 minuten. McCourt is het meest bekend om zijn autobiografische boek Angela's Ashes, dat een Pulitzer-prijs won en werd verfilmd. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Sentimenteel, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Angela's Christmas op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Set in Ireland in the 1910s, 'Angela's Christmas' is a funny, heart-warming and poignant story about the power of family and the innocent desire of a child to ensure everyone is safe, warm and loved at Christmas time.

Acteurs in Angela's Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Nederlands;Duits
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Engels;Duits;Frans

Meer zoals Angela's Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crash Course in Romance
Een moeder met een hart van goud probeert de harde wereld van privé-onderwijs te trotseren wanneer haar dochter probeert in de klas van een beroemde wiskundeleraar te geraken.
Your Excellency
Een steenrijke zakenman wil president worden, maar begaat alleen maar politieke blunders. Ook zijn campagne verloopt rampzalig, maar dan krijgt hij hulp via social media.
Viking Wolf
Nadat ze getuige is geweest van een gruwelijke moord op een feestje in haar nieuwe stad, krijgt een tiener vreemde visioenen en bizarre verlangens.
True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Stromboli
Wanneer haar vakantie niet bepaald volgens plan verloopt, besluit een vrouw deel te nemen aan een zelfhulpretraite, waar ze haar herinneringen uit het verleden onder ogen komt.