Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Angela's Christmas

Film, 2018, 30 minuten
Angela's Christmas
Als de jonge Angela op kerstavond met haar familie naar de kerk gaat, krijgt ze een buitengewoon idee. Een hartverwarmend verhaal gebaseerd op een boek van Frank McCourt.
De film Angela's Christmas is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 30 minuten. McCourt is het meest bekend om zijn autobiografische boek Angela's Ashes, dat een Pulitzer-prijs won en werd verfilmd. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Sentimenteel, Gezinsvriendelijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Angela's Christmas op IMDB

Score: 7,2 van de 10

Set in Ireland in the 1910s, 'Angela's Christmas' is a funny, heart-warming and poignant story about the power of family and the innocent desire of a child to ensure everyone is safe, warm and loved at Christmas time.

Acteurs in Angela's Christmas

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Engels - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Nederlands;Duits
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Engels;Duits;Frans

Meer zoals Angela's Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Through My Window 3: Looking at You
Raquel en Ares kunnen elkaar niet vergeten, zelfs niet als ze met anderen daten. Komen ze ondanks de druk van de familie in het laatste deel van de trilogie weer bij elkaar?
Mea Culpa
Als een strafrechtadvocaat de zaak aanneemt van een kunstenaar die wordt beschuldigd van moord, moet ze kiezen tussen familie, plicht en haar eigen gevaarlijke verlangens.
Avatar The Last Airbender
Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.
Can I Tell You A Secret?
Het leven van drie vrouwen verandert voorgoed wanneer een stalker hun socialmedia-accounts hackt. En zij zijn slechts een fractie van zijn vele slachtoffers.
Einstein and the Bomb
Wat gebeurde er nadat Einstein was gevlucht uit nazi-Duitsland? Dit docudrama duikt aan de hand van archiefbeelden en Einsteins eigen woorden in het brein van een gekweld genie.