Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Angèle

Documentaire, 2021, 84 minuten
Angèle
De Belgische popster Angèle blikt terug op haar leven en dromen, en probeert een balans te vinden in de voor- en nadelen van roem. Verteld in haar eigen woorden.
De documentaire Angèle is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021 en duurt 84 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Angèle is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Inspirerend, Intiem, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Angèle

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La oscuridad de La Luz del Mundo
Voor het eerst onthullen de aanklagers van de megakerkleiders van La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden aan de hand van exclusieve interviews.
Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Deze documentaire gaat in op de onbeantwoorde vragen rond het proces van Jessica Wongso, jaren na de dood van haar beste vriendin, Mirna Salihin.
Street Flow 2
De broers Traoré hebben moeite om de vicieuze cirkel van verraad, wraak en geweld te doorbreken en blijven vechten voor een betere toekomst in een louche buitenwijk van Parijs.
The Saint of Second Chances
Een honkbaldynastie gebouwd op fundamenten van plezier, en een discoramp die er bijna het einde van betekende. Deze documentaire gaat over de ongelofelijke comeback van Mike Veeck.
Class Act
Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie.