Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Angu Vaikuntapurathu (Malayalam)

Film, 2020, 161 minuten
Angu Vaikuntapurathu (Malayalam)
Een jonge man, die tijdens zijn jeugd werd bekritiseerd door zijn vader, is geschokt als hij ontdekt dat hij bij zijn geboorte is verwisseld met een miljonairszoon.
De film Angu Vaikuntapurathu (Malayalam) is uitgebracht in 2020 en duurt 161 minuten. Nandi Award-winnaar Trivikram Srinivas regisseerde dit drama met Allu Arjun, Jayaram en National Award-winnares Tabu. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Angu Vaikuntapurathu (Malayalam)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Malayalam [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Angu Vaikuntapurathu (Malayalam)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Anchor Baby
Een Nigeriaans echtpaar in de VS wil dat hun ongeboren kind de Amerikaanse nationaliteit krijgt. Als ze zich verzetten tegen uitzetting, komen ze in zwaar weer terecht.
Atomic Blonde
Nadat er weer een spion is vermoord, moet MI6-agent Lorraine Broughton een verdwenen lijst met dubbelagenten vinden, een verrader identificeren en in leven blijven.
The Mummy
Een naar schatten zoekende soldaat brengt een oude Egyptische prinses tot leven die al eeuwen wacht om wraak te nemen op een wereld die haar onrecht aandeed.
The Great Wall
Europese huurlingen zoeken tijdens de Chinese Song-dynastie naar buskruit en stuiten op een epische oorlog tussen de helden van het land en woeste monsters.
The Scorpion King 2: Rise of a Warrior
Om wraak te nemen voor de moord op zijn vader, moet de jonge Mathayus een legendarische krijger worden. Hij reist door de oude wereld om een kwaadaardige koning te verslaan.