Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Angu Vaikuntapurathu (Malayalam)

Film, 2020, 161 minuten
Angu Vaikuntapurathu (Malayalam)
Een jonge man, die tijdens zijn jeugd werd bekritiseerd door zijn vader, is geschokt als hij ontdekt dat hij bij zijn geboorte is verwisseld met een miljonairszoon.
De film Angu Vaikuntapurathu (Malayalam) is uitgebracht in 2020 en duurt 161 minuten. Geschikt voor 16 jaar en ouder Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Angu Vaikuntapurathu (Malayalam)

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Malayalam [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans;Frans;Nederlands

Meer zoals Angu Vaikuntapurathu (Malayalam)

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

David Batra: Elefanten i rummet
De Zweedse comedian David Batra praat heel persoonlijk over de voordelen en valkuilen van het huwelijk met een onlangs afgetreden politiek leider.
Coffee & Kareem
Een onbekwame agent uit Detroit probeert een band op te bouwen met de grofgebekte jonge zoon van zijn vriendin terwijl ze een criminele samenzwering onthullen.
Sol Levante
Een jonge krijger en haar familie zoeken naar de geheime plek waar wensen zouden worden vervuld. Hopelijk jagen ze geen oude bewakers en geesten tegen zich in het harnas.
Itaewon Class
In een kleurrijke buurt van Seoul nemen een ex-gevangene en zijn vrienden het op tegen een machtige tegenstander om hun grote droom waar te maken: een café.
Jusqu'au déclin
Na een ongeluk in een afgelegen trainingskamp raakt een groep 'survivalists' bitter verdeeld – en in een wreed gevecht om hun leven.