Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ANIMA

Film, 2019, 15 minuten
ANIMA
In een muzikale korte film geregisseerd door Paul Thomas Anderson schittert Thom Yorke van Radiohead in een geestverruimend, visueel optreden. Zet maar lekker hard.
De film ANIMA is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 15 minuten. In deze betoverende korte film van Paul Thomas Anderson staan drie liedjes van Thom Yorke's album ANIMA centraal. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.ANIMA is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Breinbrekend, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels

Meer zoals ANIMA

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Bloomfield
Een American football-speler krijgt de kans om steekpenningen aan te nemen en een wedstrijd te verliezen, maar zijn trouwe 12-jarige fan wil hem per se op het rechte pad houden.
Anja
Een apathische man ontmoet een vrouw via een virtualreality-ervaring en raakt verstrikt in een duistere onderwereld.
A Bigger Splash
Kunstenaar David Hockney speelt een schilder die zijn scheppingsdrang terugvindt na een emotionele scheiding in deze quasi-documentaire uit 1974.
Mirror, Mirror
In de aanloop naar jubileumfeest van hun cosmeticabedrijf worstelen werknemers met hun respectievelijke verlangens. Ze ruziën met zichzelf in de spiegel.
Jogi
Te midden van spanningen in het India van de jaren 80 slaan drie vrienden met verschillende geloofsovertuigingen de handen ineen om honderden burgers te redden.