Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ANIMA

Film, 2019, 15 minuten
ANIMA
In een muzikale korte film geregisseerd door Paul Thomas Anderson schittert Thom Yorke van Radiohead in een geestverruimend, visueel optreden. Zet maar lekker hard.
De film ANIMA is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019 en duurt 15 minuten. In deze betoverende korte film van Paul Thomas Anderson staan drie liedjes van Thom Yorke's album ANIMA centraal. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.ANIMA is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Breinbrekend, Offbeat.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Duits;Engels

Meer zoals ANIMA

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Blood & Gold
In de bittere nadagen van WO II raken een Duitse deserteur en een jonge vrouw verwikkeld in een bloedige strijd met een groep nazi's die op zoek is naar verborgen goud.
Kathal - A Jackfruit Mystery
Wanneer twee waardevolle jackfruits uit de tuin van een politicus verdwijnen, gaat een pittige agente op onderzoek uit, maar dat verloopt niet zoals verwacht.
Fanfic
Twee middelbare scholieren vormen een intense band en proberen hun ware zelf te ontdekken en uit te drukken.
Trial by Fire
Na een brand wordt een man ten onrechte veroordeeld voor de moord op zijn kinderen. Een vrouw die een nauwe band met hem opbouwt, probeert zijn onschuld te bewijzen.
Montana Story
Als een vader op zijn sterfbed ligt, keren zijn van elkaar vervreemde zoon en dochter terug naar huis en zien ze de aanhoudende gevolgen van zijn traumatische erfenis onder ogen.