Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Film, 2016, 92 minuten
Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket
Tijdens een vakantie op het pittoreske Nantucket krijgt een jonge mysterieschrijfster het aan de stok met twee dieven wanneer ze een ​​spookachtig mysterie wil oplossen.
De film Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket op Moviemeter

Score: 2 van de 5

De jonge Anabelle Hooper schrijft mysterieverhalen. Ze is op zoek naar inspiratie, zodat ze een succesvol boek kan schrijven. Wanneer Anabelle met haar familie op vakantie is op Nantucket, ontdekt zij een eeuwenoud mysterie. Ze vermoedt dat haar dit de inspiratie zal geven die ze nodig heeft. Samen met Jake en Maddi, die broer en zus zijn, gaat Anabelle op onderzoek uit. Tijdens hun avontuur ontmoet het drietal verschillende personen.

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Vacationing on historic Nantucket Island, a teenage mystery writer and her friends must outwit two scheming thieves to solve the secret behind a legendary ghost story.

Acteurs in Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Nederlands;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Iron Chef: México
In deze kookwedstrijd nemen ervaren professionals het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.
Gymnastics Academy: A Second Chance
De Amerikaanse tiener Kyra Berry krijgt na een blessure een tweede kans om haar dromen na te jagen en een beurs te bemachtigen om te turnen in het verre Australië.
Drifting Home
Tijdens een noodlottige zomer moet een groep basisschoolkinderen in een op drift geraakt, verlaten flatgebouw bij zichzelf te rade gaan om de ​weg terug naar huis te vinden.