Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Film, 2016, 92 minuten
Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket
Tijdens een vakantie op het pittoreske Nantucket krijgt een jonge mysterieschrijfster het aan de stok met twee dieven wanneer ze een ​​spookachtig mysterie wil oplossen.
De film Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket is uitgebracht in 2016 en duurt 92 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket op Moviemeter

Score: 2 van de 5

De jonge Anabelle Hooper schrijft mysterieverhalen. Ze is op zoek naar inspiratie, zodat ze een succesvol boek kan schrijven. Wanneer Anabelle met haar familie op vakantie is op Nantucket, ontdekt zij een eeuwenoud mysterie. Ze vermoedt dat haar dit de inspiratie zal geven die ze nodig heeft. Samen met Jake en Maddi, die broer en zus zijn, gaat Anabelle op onderzoek uit. Tijdens hun avontuur ontmoet het drietal verschillende personen.

Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket op IMDB

Score: 5,5 van de 10

Vacationing on historic Nantucket Island, a teenage mystery writer and her friends must outwit two scheming thieves to solve the secret behind a legendary ghost story.

Acteurs in Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans;Frans;Nederlands;Engels;Duits
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Annabelle Hooper and the Ghosts of Nantucket

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

True Spirit
Een vastberaden Australische tiener jaagt haar dromen na - en trotseert haar angsten als ze de jongste persoon wordt die solo rond de wereld zeilt.
Jumanji: The Next Level
Als Spencer wordt vermist, beseffen Martha, Bethany en Fridge dat ze opnieuw Jumanji binnen moeten gaan om hem te zoeken. Maar dan gaat er iets mis.
Jumanji: Welcome to the Jungle
Vier middelbarescholieren komen terecht in de junglewereld van een videospelletje, waar ze op een missie gaan als volwassen avatars die elkaars komische tegenpool zijn.
Santiago of the Seas
Santiago, een dappere, tweetalige jonge piraat en zijn neef Tomás, zeemeermin Lorelai en nog meer vriendjes beschermen samen hun eiland. Reis je mee?
¡Dale, dale, dale!
Welk van de zeven teams wordt de 'Piñata Heroes' ? De piñatas moeten kleurrijk en creatief zijn om de kieskeurige jury te overtuigen: een groep kinderen!