Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Annie

Film, 1982, 127 minuten, 371.711 beoordelingen
Annie
Net als in de populaire Broadwaymusical verovert Amerika's lieveling opnieuw het hart van Daddy Warbucks met haar ongelofelijke optimisme.
De film Annie is uitgebracht in 1982 en duurt 127 minuten. Hollywood-legende John Huston regisseerde deze familiemusical met Albert Finney en Carol Burnett. Geschikt voor kijkers van 6 jaar en ouder.Deze film is Sentimenteel, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Annie op Moviemeter

Het is december '33. New York City maakt net zoals zovele andere steden over de gehele wereld een zware depressie mee. De traditionele kerststemming is ver te zoeken nu de mensen te kampen hebben met zware financiële en emotionele moeilijkheden. Eén meisje heeft de moed echter nog niet opgegeven. Het weeskindje Annie barst nog steeds van optimisme en zit vol dromen. Annie werd ooit aan de voordeur van het weeshuis achtergelaten. De enige herinnering aan haar ouders is een deel van een zilveren medaillon en een briefje waarin haar ouders beloven dat ze haar ooit terug zullen ophalen. Annie geloof sterk in die belofte en maakt intussen het beste van haar leven. Miss Hannigan heeft de leiding over het weeshuis en ze maakt het Annie en de andere kinderen niet gemakkelijk. Annie besluit daarom zelf op zoek te gaan naar haar ouders en ze vlucht weg.

Annie op IMDB

Score: 6 van de 10

A young orphan girl's adventures in finding a family that will take her.

Trailer

Acteurs in Annie

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Frans;Duits;Spaans (Spanje);Engels [Origineel]
Ondertiteling: Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands;Duits

Meer zoals Annie

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.