Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Anon

Film, 2018, 100 minuten
Anon
In een toekomst waarin privacy door technologie achterhaald is geworden, onderzoekt een rechercheur een seriemoordenaar die is gewist uit alle visuele bestanden.
De film Anon is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 100 minuten. Clive Owen (Children of Men, The Knick) en Amanda Seyfried (Les Misérables, Mamma Mia!) spelen in deze thriller. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Breinbrekend, Intellectueel.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anon op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

In de nabije toekomst kent onze wereld geen privacy, onwetendheid en anonimiteit. De levens die men leidt zijn doorzichtig, traceerbaar en uitgestippeld door de autoriteiten. Vooralsnog lijkt er een eind gekomen te zijn aan de criminaliteit. Sal Frieland ontdekt dat een jonge vrouw geen digitale voetafdruk heeft en compleet onzichtbaar is voor de politie. Hij realiseert zich dat dit net het begin van criminaliteit kan betekenen, niet het eind zoals men veronderstelde.

Anon op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Anon is a movie starring Clive Owen, Afiya Bennett, and Morgan Allen. In a world without anonymity or crime, a detective meets a woman who threatens their security.

Trailer

Acteurs in Anon

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel];Frans;Spaans;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Spaans;Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Anon

Gamer

Gamer

(2009)

Blitz

Blitz

(2011)

Solace

Solace

(2015)

Unlocked

Unlocked

(2017)

The Titan

The Titan

(2018)

Come Sunday

Come Sunday

(2018)

The Rain

The Rain

(2018)

Superstition

Superstition

(2018)

The Clapper

The Clapper

(2017)

Busted!

Busted!

(2018)

Manhunt

Manhunt

(2017)

Órbita 9

Órbita 9

(2017)

Psychokinesis

Psychokinesis

(2018)

Darc

Darc

(2018)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
10 Minutes Gone
Een brandkastkraker met geheugenverlies moet de stappen van een gesaboteerde bankoverval zien te achterhalen voordat een misdaadbaas zijn sporen – voorgoed – wist.
The Intruder
Een echtpaar betrekt hun droomhuis in Napa Valley. Dan pas beseft het stel dat de zonderlinge verkoper van het huis niet echt van plan is om te vertrekken.
Men in Black: International
Als van gedaante veranderende buitenaardse wezens de aarde bedreigen, gaan twee MIB-agenten op een missie om de wereld en hun eigen organisatie te redden.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.