Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers

Film, 2015, 59 minuten
Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers
Voor deze komiek is geen onderwerp te dol: met zijn provocerende stijl doorbreekt hij taboes en maakt hij wrange grappen over nationale tragedies.
De film Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 59 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Cynisch, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers is a video starring Anthony Jeselnik and Peggy. Stand up comedian and former Late Night with Jimmy Fallon writer Anthony Jeselnik brings his dark humor and wit to San Francisco.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
M'entends-tu?
Drie vriendinnen in een achterstandswijk vinden humor en hoop in hun leven terwijl ze worstelen met foute vriendjes en hun disfunctionele families.
Kenny Sebastian: The Most Interesting Person in the Room
Kenny Sebastian gebruikt zijn muzikale talent met stand-up om truttige schoenen, vogels die niet kunnen vliegen en de angst om niet grappig genoeg te zijn, te analyseren.