Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers

Film, 2015, 59 minuten
Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers
Voor deze komiek is geen onderwerp te dol: met zijn provocerende stijl doorbreekt hij taboes en maakt hij wrange grappen over nationale tragedies.
De film Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015 en duurt 59 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Cynisch, Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers op IMDB

Score: 7,7 van de 10

Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers is a video starring Anthony Jeselnik and Peggy. Stand up comedian and former Late Night with Jimmy Fallon writer Anthony Jeselnik brings his dark humor and wit to San Francisco.

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Anthony Jeselnik: Thoughts and Prayers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Smiley
Twee mannen en hun vrienden in Barcelona worstelen met twijfels, obstakels en gemiste kansen in hun zoektocht naar de ware liefde in hun leven.
The Most Beautiful Flower
De mollige, zelfverzekerde Mich weet dat ze geweldig is. Nu moet ze alleen nog iedereen op haar middelbare school in Xochimilco ervan zien te overtuigen dat ze dat ook is.
The Marriage App
Een gefrustreerd koppel zit vast in een slecht huwelijk, maar vindt hoop in een leuke app die goede daden beloont. Maar dan neemt de obsessie om punten te winnen het over.
I Hate Christmas
Een alleenstaande verpleegkundige liegt tegen haar familie door te zeggen dat ze een vriendje heeft. Ze heeft 24 dagen tot Kerstmis om er echt eentje te vinden.
Sebastian Maniscalco: Is It Me?
In een levendige stand-upshow toont Sebastian de kleine kwellingen in het leven, van kinderen naar school brengen tot onaangelijnde honden en date-avonden met zijn vrouw.