Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Apostle

Film, 2018, 130 minuten
Apostle
In 1905 bindt een vagebond, die op een gevaarlijke missie is om zijn gekidnapte zus te redden, de strijd aan met een sinistere religieuze sekte op een afgelegen eiland.
De film Apostle is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 130 minuten. Dan Stevens (Legion) en BAFTA-winnaar Michael Sheen spelen in dit huiveringwekkende verhaal van Gareth Evans (The Raid). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Apostle is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Somber, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Apostle op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Apostle is a movie starring Dan Stevens, Richard Elfyn, and Paul Higgins. In 1905, a drifter on a dangerous mission to rescue his kidnapped sister tangles with a sinister religious cult on an isolated island.

Acteurs in Apostle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Apostle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Exploding Kittens
In dit ultieme gevecht tussen goed en kwaad worden God en zijn aartsvijand Satan met zijn kliek naar de aarde gestuurd om onder de mensen te leven, maar dan als pratende katten.
The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Blame the Game
Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.