Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Apostle

Film, 2018, 130 minuten
Apostle
In 1905 bindt een vagebond, die op een gevaarlijke missie is om zijn gekidnapte zus te redden, de strijd aan met een sinistere religieuze sekte op een afgelegen eiland.
De film Apostle is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 130 minuten. Dan Stevens (Legion) en BAFTA-winnaar Michael Sheen spelen in dit huiveringwekkende verhaal van Gareth Evans (The Raid). Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Apostle is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Somber, Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Apostle op IMDB

Score: 6,3 van de 10

Apostle is a movie starring Dan Stevens, Richard Elfyn, and Paul Higgins. In 1905, a drifter on a dangerous mission to rescue his kidnapped sister tangles with a sinister religious cult on an isolated island.

Acteurs in Apostle

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Frans;Turks;Engels [Origineel];Duits;Engels - Audiodescriptie
Ondertiteling: Duits;Spaans (Spanje);Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Apostle

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Crossing Rachmaninoff
In de aanloop naar zijn eerste optreden met een orkest bereidt een aspirant-concertpianist zich voor om het beroemde tweede concerto van Sergei Rachmaninoff te spelen.
Los chicos del puerto
Miguel en zijn doelloze vrienden krijgen veel meer dan waar ze op gerekend hadden wanneer zijn opa hen vraagt een jasje af te leveren bij het graf van een oude vriend.
La última cena
In deze experimentele film komt een groep acteurs en technici samen om een geïmproviseerde film te maken rond een etentje met vrienden.
Las olas
Een weduwnaar is onderweg van zijn huis in Spanje naar een dorp in Zuid-Frankrijk en probeert zijn pijnlijke herinneringen aan de Spaanse Burgeroorlog een plaats te geven.
Imborrable
Deze documentaire gaat over het waargebeurde verhaal van een korte film die nooit is afgemaakt en die volgens velen vervloekt zou zijn.