Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Appleseed: Alpha

Film, 2014, 93 minuten, 772 beoordelingen
Appleseed: Alpha

Ontdek de Wereld van Appleseed Alpha

In 2014 bracht regisseur Shinji Aramaki een fascinerende toevoeging aan de wereld van anime en sciencefiction met de film Appleseed Alpha. Deze prequel, die zich afspeelt in een dystopische toekomst, biedt kijkers een diepgaande kijk op de oorsprong van de hoofdpersonages Deunan Knute en Briareos Hecatonchires. Maar wat maakt deze film zo bijzonder?

Appleseed Alpha onderscheidt zich door zijn indrukwekkende visuele stijl en gedetailleerde CGI-animatie, waarmee Aramaki wederom bewijst een meester te zijn in het creëren van rijke, overtuigende werelden. Het verhaal neemt ons mee op een avontuur vol actie, waarin Deunan en Briareos strijden om te overleven in een post-apocalyptische wereld, terwijl ze zoeken naar de hoop op een betere toekomst voor de mensheid.

Maar is Appleseed Alpha alleen maar een lust voor het oog, of schuilt er meer achter de oppervlakte? De film verkent thema's als oorlog, liefde, loyaliteit en menselijkheid, waardoor het niet alleen een spannend actieverhaal is, maar ook stof tot nadenken biedt. Met zijn unieke mix van actie, emotie en prachtige animatie is Appleseed Alpha zeker een film die je niet mag missen. Heb jij hem al gezien?

Hoofdrolspelers in Appleseed Alpha

In "Appleseed Alpha" uit 2014, een creatie van Shinji Aramaki, brengen de stemacteurs leven in de personages met indrukwekkende diepte en emotie. Luci Christian, de stem achter Deunan Knute, heeft ook haar talenten geleend aan andere bekende werken zoals "My Hero Academia". Haar tegenspeler, David Matranga, die Briareos Hecatonchires vertolkt, is eveneens geen vreemde in de wereld van anime en films; hij is bekend van zijn rol in "Attack on Titan". Samen brengen ze een dynamisch duo tot leven in "Appleseed Alpha", ondersteund door hun ervaring in eerdere projecten die hun veelzijdigheid en vaardigheid in voice-acting benadrukken.

Feiten en geruchten rondom Appleseed Alpha

  • De regisseur Shinji Aramaki heeft voor "Appleseed Alpha" samengewerkt met de beroemde producent Joseph Chou, wat leidde tot een unieke mix van hun beider stijlen.
  • Er gaan geruchten dat de animatiestijl van "Appleseed Alpha" is geïnspireerd door zowel traditionele Japanse anime als westerse CGI-technieken, wat resulteerde in een visueel indrukwekkende ervaring.
  • "Appleseed Alpha" werd oorspronkelijk uitgebracht als een direct-naar-video film, maar kreeg later erkenning en waardering in verschillende filmfestivals over de hele wereld.
  • Er is speculatie dat de soundtrack van "Appleseed Alpha" onverwachte samenwerkingen bevat met internationale artiesten, wat bijdraagt aan de wereldwijde aantrekkingskracht van de film.
De film Appleseed: Alpha is uitgebracht in 2014 en duurt 93 minuten. Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Explosief, Fantasierijk.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Appleseed: Alpha op Moviemeter

Twee huurlingen, Deunan en haar cyborg-partner Briareos, hebben een missie in de buitenwijken van hun door de oorlog verscheurde stad. Tijdens de operatie ontmoeten ze Iris en Olson, twee inwoners van de utopische stad Olympus, die een manier weten om de wereld te redden. Maar de gewetenloze Talos en de sluwe krijgsheer Two Horns hebben heel andere plannen. Deunan en Briareos moeten alles op alles zetten om hun nieuwe contacten te beschermen in de hoop dat zij de mensheid kunnen redden.

Appleseed: Alpha op IMDB

Score: 7 van de 10

Based on the comic book by the creator of Ghost in the Shell, a young female soldier Deunan and her cyborg partner Briareos survive through the post World War 3 apocalyptic New York in ...

Acteurs in Appleseed: Alpha

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Indonesisch;Nederlands

Meer zoals Appleseed: Alpha

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Beverly Hills Cop: Axel F
Veertig jaar na zijn onvergetelijke eerste zaak in Beverly Hills is Detroit-agent Axel Foley terug om te doen waar hij goed in is: misdaden oplossen en chaos veroorzaken.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Silent Night
Gewond en zonder stem, begint een vader wiens zoon op kerstavond is gedood door een verdwaalde kogel een dodelijke wraakactie tegen de betrokkenen.
Baki Hanma VS Kengan Ashura
Het is de ultieme krachtmeting. De sterkste vechters van 'Baki Hanma' en 'Kengan Ashura' komen tegenover elkaar te staan in deze unieke, spijkerharde vechtkunstcross-over.