Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aranyak

Tv-serie, 2021
Aranyak
Twee agenten, elkaars tegenpolen, onderzoeken een vreemde moord in een bergplaatsje. Ze krijgen te maken met politieke en persoonlijke agenda's en een beestachtige mythe.
De tv-serie Aranyak is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Raveena Tandon, Parambrata Chatterjee en Ashutosh Rana spelen in deze complexe misdaadthriller. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Aranyak is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aranyak op IMDB

Score: 8,3 van de 10

After a foreign teenage tourist disappears in a misty town, a harried, local cop Kasturi must join hands with her city-bred replacement Angad, on a big-ticket case that digs up skeletons and revives a forgotten myth of a bloodthirsty, serial killing entity in the forest.

Acteurs in Aranyak

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Spaans;Hindi - Audiobeschrijving;Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Hindi;Nederlands

Meer zoals Aranyak

Raajneeti

Raajneeti

(2010)

Game

Game

(2011)

Talaash

Talaash

(2012)

Drishyam

Drishyam

(2015)

Sacred Games

Sacred Games

(2019)

Mom

Mom

(2017)

Class of '83

Class of '83

(2020)

Andhadhun

Andhadhun

(2018)

The Body

The Body

(2019)

Delhi Crime

Delhi Crime

(2019)

Badla

Badla

(2019)

She

She

(2020)

Torbaaz

Torbaaz

(2020)

Dhamaka

Dhamaka

(2021)

Article 15

Article 15

(2019)

Ghost Stories

Ghost Stories

(2020)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Goodbye
Nadat een moeder plots is overleden, vloeien chaos en verdriet samen als vier volwassen broers en zussen terugkeren naar het huis van hun traditiegetrouwe vader voor de begrafenis.
Qala
Een getalenteerde, succesvolle zangeres wordt achtervolgd door haar verleden en gaat om met de druk van succes, de minachting van haar moeder, en haar eigen twijfels.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.