Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Are We There Yet?

Film, 2005, 94 minuten, 4.623.226 beoordelingen
Are We There Yet?
Nick wil indruk maken op een sexy, gescheiden vrouw en biedt aan om haar kinderen mee te nemen op een lange trip. Maar hij weet niet wat hij zich op de hals haalt.
De film Are We There Yet? is uitgebracht in 2005 en duurt 94 minuten. Na het bioscoopsucces van de film Are We There Yet? volgden uiteraard een sequel en een televisieserie. Deze film is Hilarisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Are We There Yet? op Moviemeter

Nick, een gladde jongen, wil een afspraakje met Suzanne, een net gescheiden jonge vrouw, voor oudjaarsavond. Enige probleem is dat Suzanne vastzit in Vancouver voor haar werk en zich beroerd voelt omdat ze haar kinderen mist. Nick grijpt deze mogelijkheid aan om een goede beurt te maken. Hij besluit haar 8 jaar oude zoontje Kevin en haar 11 jaar oude dochter vanuit Portland, Oregon naar Vancouver te brengen, om herenigd te worden met hun moeder. Wat Nick nog niet weet is dat haar kinderen een hekel hebben aan elke man die in de buurt van hun moeder komt..

Are We There Yet? op IMDB

Score: 4 van de 10

The fledgling romance between Nick, a playboy bachelor, and Suzanne, a divorced mother of two, is threatened by a particularly harrowing New Year's Eve. When Suzanne's work keeps her in ...

Acteurs in Are We There Yet?

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Are We There Yet?

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Expanding Universe of Ashley Garcia
De vijftienjarige wetenschapper Ashley Garcia verhuist naar de andere kant van het land voor een baan in de robotica en ontdekt de wereld van het hedendaagse tienerdom.
To All the Boys: P.S. I Still Love You
Lara Jean is officieel Peters vriendin, dus alles zou perfect moeten zijn. Maar gevoelens worden gecompliceerd als een oude vlam opnieuw in haar leven opduikt.
Isi & Ossi
Een miljardairsdochter doet net of ze een relatie met een arme bokser heeft, zodat ze van haar ouders haar culinaire dromen achterna mag.
Kapitein Onderbroek en de legendarische keus-o-scoop
In deze interactieve special hebben Harold en Sjors jou nodig om te bepalen hoe ze ervoor kunnen zorgen dat Krupp hun geliefde boomhut niet opblaast.
Taj Mahal 1989
In 1989 verkennen stellen van verschillende leeftijden op en rond de universiteit van Lucknow de politiek van liefde via vriendschappen, prille romances en het huwelijk.