Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ariana grande: excuse me, i love you

Documentaire, 2020, 97 minuten
ariana grande: excuse me, i love you
Ariana Grande treedt op in Londen in het kader van haar Sweetener World Tour en laat zien hoe het er tijdens repetities en onderweg aan toegaat.
De documentaire ariana grande: excuse me, i love you is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 97 minuten. Met 1,3 miljoen verkochte kaartjes is de Sweetener World Tour Grande's meest succesvolle wereldtournee ooit. Geschikt voor 12 jaar en ouder. ariana grande: excuse me, i love you is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze documentaire is Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals ariana grande: excuse me, i love you

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Hermanos Por Accidente
Twee eeneiige tweelingen zijn na hun geboorte in Colombia verwisseld. Hun complexe geschiedenis en nieuwe identiteit worden in deze boeiende documentaire onderzocht.
Black Barbie
Ontdek het onvertelde verhaal van de eerste zwarte Barbie en de cruciale rol die drie vooruitstrevende vrouwen bij Mattel speelden bij het maken van een pop die op hen leek.
Outstanding: A Comedy Revolution
Ontdek de geschiedenis van LHBTI+-comedy in deze grappige en hartverwarmende documentaire met persoonlijke verhalen van een groep beroemde stand-upcomedians.
Mysteries of the Terracotta Warriors
Duizenden terracottakrijgers bewaakten de graftombe van de eerste Chinese keizer. Dit is hun verhaal, verteld aan de hand van archeologisch bewijs en re-enactments.
Rafa Márquez: El Capitán
De Mexicaanse verdediger vertelt over zijn overwinningen en verliezen in de voetbalwereld en daarbuiten, en vertelt over zijn dromen, dwalingen en vastberadenheid.