Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

ARQ

Film, 2016, 88 minuten
ARQ
Gevangen in een lab en een tijdlus moet een ontredderd stel het opnemen tegen gemaskerde overvallers en de nieuwe energiebron beschermen die de mensheid kan redden.
De film ARQ is een Netflix Original en is uitgebracht in 2016 en duurt 88 minuten. Rachael Taylor (Jessica Jones) speelt mee in deze onvoorspelbare sci-fi-film van Orphan Black-schrijver Tony Elliott. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

ARQ op Moviemeter

Score: 2,65 van de 5

Ten tijde van een toekomst waarin bedrijven de strijd aangaan tegen soevereine naties voor de laatste wereldwijde energievoorraden, proberen de jonge ingenieurs Renton en Hannah een experimentele energietechnologie te redden die een einde kan maken aan de oorlogen. Het probleem is echter dat de technologie een tijdlus heeft veroorzaakt waardoor ze een dodelijke woninginbraak steeds herbeleven. Ze moeten een manier zien te vinden om de tijdlus te stoppen en er levend uit te komen.

ARQ op IMDB

Score: 6,4 van de 10

ARQ is a movie starring Robbie Amell, Rachael Taylor, and Shaun Benson. Trapped in a lab and stuck in a time loop, a disoriented couple fends off masked raiders while harboring a new energy source that could save humanity.

Acteurs in ARQ

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Frans;Turks;Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Turks;Duits;Nederlands

Meer zoals ARQ

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Whirlwind
Er ontvouwt zich een turbulente machtsstrijd tussen de premier en vicepremier op de dag dat de president slachtoffer wordt van een moordaanslag.
Gangs of Galicia
Als een advocate na de moord op haar vader erachter komt dat hij een dubbelleven had, zint ze op wraak en infiltreert ze in een Galicisch drugskartel om bij de leider te komen.
Joko Anwar's Nightmares and Daydreams
Verhalen over bovennatuurlijke scifi-verschijnselen ontvouwen zich in deze verzameling van zeven surrealistische, samenvallende verhalen van schrijver-regisseur Joko Anwar.
Bodkin
In een charmant Iers dorp met duistere, vreselijke geheimen vinden mysterieuze verdwijningen plaats. Decennia later gaat een bonte groep podcasters op onderzoek uit.
The Asunta Case
Nadat de ouders van de twaalfjarige Asunta hun dochter hebben opgegeven als vermist, keert het onderzoek zich al snel tegen hen. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen.