Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Arrested Development

Tv-serie, 2018, 8.020.229 beoordelingen
Arrested Development
Het verhaal van een rijke familie die alles is verloren en een zoon die alles doet om het gezin bij elkaar te houden. Een "arrested development".
De tv-serie Arrested Development is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Toen deze aparte 'cult classic' uitkwam, werd direct een Emmy voor Beste comedyserie in de wacht gesleept. Geschikt voor 6 jaar en ouder.Deze tv-serie is Grappig, Droge humor.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Arrested Development op IMDB

Score: 9 van de 10

Level-headed son Michael Bluth takes over family affairs after his father is imprisoned. But the rest of his spoiled, dysfunctional family are making his job unbearable.

Trailer

Acteurs in Arrested Development

Meer zoals Arrested Development

Mad Men

Mad Men

(2014)

Archer

Archer

(2021)

Lilyhammer

Lilyhammer

(2014)

Derek

Derek

(2015)

Fargo

Fargo

(2017)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Reign
Dit levendige historische drama gaat over Mary, de Schotse koningin, wiens hofleven bestond uit seksuele en politieke intriges.
Sinatra: All or Nothing at All
Het leven en talent van de legendarische crooner Frank Sinatra zijn vastgelegd in deze documentairereeks met mooie terugblikken en herinneringen van vrienden, familie en collega's.
Sense8: Creating the World
Neem een kijkje achter de schermen van Sense8 met cast en crew en zie hoe de serie tot stand kwam.
Project Mc²
Tienerspion McKeyla en drie hele slimme meisjes worden geheim agent om hun wetenschappelijke en technische kennis te gebruiken om misdaden op te lossen.
Hjørdis
Deze miniserie en spin-off van 'Rita' gaat over de lerares Hjørdis die een toneelstuk over pesten op touw zet met een groep moeilijke en verlegen leerlingen.