Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Arthur Christmas

Film, 2011, 97 minuten, 637 beoordelingen
Arthur Christmas
De kerstman laat het over aan zijn zoon Arthur om in zijn supergeheime speelgoedfabriek een megabelangrijke kerstmissie uit te voeren.
De film Arthur Christmas is uitgebracht in 2011 en duurt 97 minuten. In dit warme kerstverhaal zijn de stemmen van James McAvoy, Hugh Laurie, Eva Longoria en Joan Cusack te horen. Geschikt voor alle leeftijden. Deze film is Aangrijpend, Feelgood, Grappig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Arthur Christmas op Moviemeter

Arthur houdt van alles wat met kerst te maken heeft, sterker nog: hij is de enige in zijn familie die nog steeds is gefascineerd door de ware magie van dit feest. En dat wil wat zeggen, want hij is de zoon van de kerstman! Zijn broer Steve heeft het kerstgebeuren de efficiëntie van een militaristische operatie meegegeven, terwijl de kerstman zelf alleen maar dénkt dat hij de boel runt...

Arthur Christmas op IMDB

Score: 7 van de 10

Santa's clumsy son Arthur gets put on a mission with St. Nick's father to give out a present they misplaced to a young girl in less than 2 hours.

Trailer

Acteurs in Arthur Christmas

Regisseur

Meer zoals Arthur Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

You People
Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden, komen ze te midden van botsende families en culturen voor de ultieme relatietest te staan: elkaars ouders ontmoeten.
Lockwood & Co.
In een door geesten geteisterde wereld zetten drie tieners als paranormale onderzoekers alles op het spel om een ​​duivelse samenzwering te ontrafelen.
Spider-Man: No Way Home (Extended Version)
In deze uitgebreide versie met geschrapte beelden en een speciale inleiding wendt Spider-Man zich tot Doctor Strange voor hulp nadat zijn identiteit is ontmaskerd.
An Action Hero
Door een beschuldiging van moord verandert het leven van een filmster in een excentrieke actiethriller als hij het land ontvlucht met een wraakzuchtige politicus op de hielen.
Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună
Drie ongetrouwde broers omarmen de traditie van hun dorp Rachitele, waarbij herders een vrouw zoeken om te kussen op Wool's Day.