Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Ask the StoryBots

Tv-serie, 2019
Ask the StoryBots
Vijf nieuwsgierige wezentjes zoeken antwoorden op de belangrijkste vragen van kinderen, zoals waarom het nacht wordt en of we onze tanden moeten poetsen.
De tv-serie Ask the StoryBots is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Deze serie is gebaseerd op de populaire StoryBots-apps en -website die een Emmy en enkele Parents' Choice Awards wonnen. Geschikt voor alle leeftijden.Deze tv-serie is Geschift, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Ask the StoryBots op IMDB

Score: 8 van de 10

Based on the award-winning educational apps, the StoryBots are curious little creatures who live in the world beneath our screens and go on fun adventures to help answer kids' questions.

Trailer

Acteurs in Ask the StoryBots

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Engels - Audiodescriptie;Frans;Duits;Nederlands
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Ask the StoryBots

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Girls5eva
Een meidengroep uit de jaren 90 probeert een comeback te maken terwijl ze op hilarische wijze door familie, relaties en de lusten en lasten van de middelbare leeftijd laveert.
Gunther's Millions
Een hond met een trustfonds is niet eens het vreemdste stuk van dit verhaal. Het excentrieke baasje van Gunther leidde ook een luxeleven en had een sekteachtige aanhang.
Cunk On Earth
Philomena Cunk laat ons zien hoe ver de mensheid het geschopt heeft — of niet — in deze geestige mockumentary die de geschiedenis van de beschaving volgt.
I Will Be Your Bloom
Een oud-lerares wordt toezichthouder in een studentenhuis waar een boyband zonder succes woont. Ze probeert de bandleden te helpen in hun droom om de muzikale top te bereiken.
Detective Conan: The Culprit Hanzawa
In deze spin-offparodie op 'Detective Conan' verhuist een moordlustige verdachte met een zwart silhouet naar de criminele plaats Beika.