Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Asperger's Are Us

Documentaire, 2016, 82 minuten
Asperger's Are Us
Vier komische vrienden met ieder een andere vorm van autisme bereiden zich voor op een laatste voorstelling voordat ze allemaal hun eigen weg inslaan.
De documentaire Asperger's Are Us is uitgebracht in 2016 en duurt 82 minuten. Geschikt voor alle leeftijden.Deze documentaire is Inspirerend, Hilarisch, Snedig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Asperger's Are Us op IMDB

Score: 6,7 van de 10

In this coming of age documentary, four friends on the Autism spectrum whom have bonded through humor and performed as the comedy troupe "Asperger's Are Us" will prepare for one final, ambitious show before going their separate ways.

Acteurs in Asperger's Are Us

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Duits;Spaans;Nederlands;Engels

Meer zoals Asperger's Are Us

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Something Between
De kunst van acrobatisch paragliden wordt onderzocht door de ogen van talentvolle jonge piloten die vier maanden door Europa reizen om hun sport te beoefenen.
Takuya
Deze korte documentaire is een liefdevol eerbetoon aan de populaire Japanse skateboarder Takuya Kirchmayr Nei.
The Long Road to War
In deze documentaire wordt het ontstaan van WO I onderzocht, vanaf de 19e eeuw tot de moord op aartshertog Franz Ferdinand.
Der Wadenmesser
Deze unieke documentaire verkent de vele facetten van Mozart buiten de muziek, zoals zijn interesse in gokken, anarchisme en poep- en piesgrappen.
Der Schnitt durch die Kehle oder die Auferstehung des Adalbert Stifter
Ontdek het leven en werk van de Oostenrijkse schrijver Adalbert Stifter. Zijn unieke ideeën resulteerden in literatuur die nog steeds spannend en relevant aanvoelt.