Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Astronomy Club: The Sketch Show

Tv-serie, 2019
Astronomy Club: The Sketch Show
Met unieke persoonlijke perspectieven die samen één stem vormen, laten de leden van Astronomy Club zich van hun scherpe kant zien in absurde sketches.
De tv-serie Astronomy Club: The Sketch Show is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Van uitvoerend producent Kenya Barris, de maker van 'Black-ish'. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Astronomy Club: The Sketch Show is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Astronomy Club: The Sketch Show

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Astronomy Club: The Sketch Show

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?
Big Tree City
Een team dierenhelden met speciale vaardigheden en snelle voertuigen werkt samen om Big Tree City veilig te houden en de lastigste problemen van de stad op te lossen.
Uncoupled
Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.