Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Atelier

Tv-serie, 2015
Atelier
Een jonge mode-nerd krijgt een baan bij een duur Japans lingeriebedrijf maar ontdekt snel dat ze hulp nodig heeft om het te overleven.
De tv-serie Atelier is een Netflix Original en is uitgebracht in 2015. Mirei Kiritani ('Ace Attorney', 'Koisuru Vampire') schittert als onbeholpen verkoopster van dure lingerie in dit drama. Geschikt voor kijkers van 9 jaar en ouder.Deze tv-serie is Inspirerend, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Atelier op IMDB

Score: 8 van de 10

Mayuko finds a job with a high-class lingerie manufacturer in Ginza. It is the story of a woman experiencing confusion, struggle and growth in a world with a new set of values different ...

Acteurs in Atelier

Audio en ondertiteling

Audio: Japans
Ondertiteling: Frans;Engels;Japans;Duits;Nederlands

Meer zoals Atelier

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Sandman
Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.
Super Giant Robot Brothers
Als het gekibbel stopt, begint de strijd! Robotbroers Shiny en Thunder en hun geniale uitvinder moeten de aarde verdedigen nu de ruimtemonsters aanvallen.
Tamara Falcó: La marquesa
In deze realityserie staat het leven van socialite Tamara Falcó centraal. Ze zoekt en vindt een balans tussen werk, ontspanning en haar beroemde familie.
KAKEGURUI TWIN
Mary Saotome is vastbesloten om hogerop te komen en investeert alles wat ze heeft in wat haar elitaire middelbare school het meest waardeert: gokken met hoge inzet.
Trainwreck: Woodstock '99
Woodstock 1969 stond voor vrede en muziek, maar de revival in 1999 liep uit op drie dagen agressie, rellen en gewonden. Waarom ging het zo vreselijk mis?