Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aterrados

Film, 2017, 87 minuten
Aterrados
Als er rare dingen beginnen te gebeuren in een wijk van Buenos Aires, starten paranormale onderzoekers en een ex-agent een huiveringwekkend onderzoek.
De film Aterrados is uitgebracht in 2017 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aterrados op IMDB

Score: 6,6 van de 10

When strange events occur in a neighborhood in Buenos Aires, a doctor specializing in the paranormal, her colleague, and an ex police officer decide to investigate further.

Acteurs in Aterrados

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Aterrados

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.