Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aterrados

Film, 2020, 87 minuten
Aterrados
Als er rare dingen beginnen te gebeuren in een wijk van Buenos Aires, starten paranormale onderzoekers en een ex-agent een huiveringwekkend onderzoek.
De film Aterrados is uitgebracht in 2020 en duurt 87 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze film is Eng, Somber.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aterrados op IMDB

Score: 6,6 van de 10

When strange events occur in a neighborhood in Buenos Aires, a doctor specializing in the paranormal, her colleague, and an ex police officer decide to investigate further.

Acteurs in Aterrados

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans [Origineel]
Ondertiteling: Frans;Spaans;Engels;Nederlands;Duits

Meer zoals Aterrados

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Fullmetal Alchemist The Final Alchemy
De lange reis van de gebroeders Elric eindigt in deze epische slotaflevering waarin ze het moeten opnemen tegen een onaardse dreiging in het hele land.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
Pokémon: De kronieken van Arceus
Tijdens hun onderzoek naar de legende van de mythische Pokémon Arceus ontdekken Ash, Goh en Dawn een complot van Team Galactic dat de wereld bedreigt.