Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Au Service de la France

Tv-serie, 2018
Au Service de la France
Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog in 1960 gaat André Merlaux werken bij de Franse geheime dienst, waar hij zowel buitenlandse als bureaucratische vijanden krijgt.
De tv-serie Au Service de la France is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Geschift, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Au Service de la France op IMDB

Score: 7,8 van de 10

1960: the French intelligence service hires the 23-year-old André Merlaux. Handsome, well raised, intelligent but impressionable, Merlaux has much to learn to serve and defend the interests of France. Three officials must adequately train him to execute delicate and sometimes outlandish operations, as Merlaux discovers the intricacies of government and navigates diplomatic incidents.

Acteurs in Au Service de la France

Audio en ondertiteling

Audio: Frans [Origineel];Frans - Audiodescriptie
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Spaans (Spanje);Frans;Turks

Meer zoals Au Service de la France

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Whispers
Een rijke familie die achterdochtig is over de dood van hun patriarch, gaat op zoek naar de waarheid en ontdekt duistere geheimen.
Lenox Hill
Vier artsen in New Yorks befaamde Lenox Hill Hospital zoeken in deze documentaireserie de balans tussen hun persoonlijke leven en de toewijding aan hun patiënten.
Curon
Na 17 jaar keert een vrouw terug naar huis met haar tienertweeling. Wanneer ze op mysterieuze wijze verdwijnt, ontdekken haar kinderen een schimmige familiegeschiedenis.