Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aunty Donna's Big Ol' House of Fun

Tv-serie, 2020
Aunty Donna's Big Ol' House of Fun
De leden van het komische trio Aunty Donna laten hun unieke, absurde en onconventionele stijl zien in een reeks sketches, songs en uiteenlopende personages.
De tv-serie Aunty Donna's Big Ol' House of Fun is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Ed Helms ('The Hangover', 'The Office') is de uitvoerend producent voor deze sketchcomedyserie. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Aunty Donna's Big Ol' House of Fun is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Offbeat, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Aunty Donna's Big Ol' House of Fun

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Aunty Donna's Big Ol' House of Fun

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Tudum 2022: A Global Fan Event
De sterren van je favoriete series en films van over de hele wereld maken exclusief nieuws bekend tijdens dit gigantische fan event.
Las de la última fila
In deze ontroerende comedy plannen vijf vriendinnen een reeks chaotische bucketlist-uitdagingen voor hun jaarlijkse vakantie, nadat een van hen heeft ontdekt dat ze kanker heeft.
Thai Cave Rescue
Een Thais voetbalteam en zijn assistent-coach komen vast te zitten in de Tham Luang-grot, wat leidt tot een wereldwijde reddingsoperatie. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Designing Miami
Ray en Eilyn Jimenez combineren hun huwelijk en hun bedrijf perfect met elkaar. Beide interieurontwerpers richten huizen in voor chique klanten in Miami.
DAHMER
De veroordeelde moordenaar Jeffrey Dahmer bracht 17 tieners en jongemannen om het leven gedurende een periode van meer dan tien jaar. Hoe ontweek hij de politie zo lang?