Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Aunty Donna's Big Ol' House of Fun

Tv-serie, 2020
Aunty Donna's Big Ol' House of Fun
De leden van het komische trio Aunty Donna laten hun unieke, absurde en onconventionele stijl zien in een reeks sketches, songs en uiteenlopende personages.
De tv-serie Aunty Donna's Big Ol' House of Fun is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020. Ed Helms ('The Hangover', 'The Office') is de uitvoerend producent voor deze sketchcomedyserie. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Aunty Donna's Big Ol' House of Fun is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Absurd, Offbeat, Geestig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Aunty Donna's Big Ol' House of Fun

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Aunty Donna's Big Ol' House of Fun

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Miseducation
Na een publieke vernedering schrijft een wannabe influencer zich in bij de universiteit in een kleine stad. Daar wil ze haar sociale status terugwinnen.
Wrestlers
In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring.
Spy Ops
Agenten van de inlichtingendiensten van MI6 tot de CIA delen insiderverhalen over het spionagevak, Koude Oorlog-campagnes en staatsgrepen die zijn uitgevoerd door geheim agenten.
Baby Gorilla Cam
Neem een kijkje in het gorillaverblijf van Cleveland Metroparks, waar twee nieuwe baby's zich aanpassen aan het leven in de troep. (Live-evenement in het Engels.)
6ixtynin9 The Series
Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt, vindt een vrouw een mysterieus pakketje op de stoep van haar appartement... en alles wordt nog erger.