Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Austin Powers: International Man of Mystery

Film, 1997, 94 minuten, 3.496.705 beoordelingen
Austin Powers: International Man of Mystery
Austin Powers, overdag een hippe modefotograaf en 's nachts een groovy Britse spion, moet de duistere plannen van Dr. Evil verijdelen.
De film Austin Powers: International Man of Mystery is uitgebracht in 1997 en duurt 94 minuten. Geschikt voor 6 jaar en ouder.
6 jaar en ouder Bevat geweld Bevat angst
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Austin Powers: International Man of Mystery op Moviemeter

In 1969 verslaat de Britse geheim agent Austin Powers de meeste handlangers van zijn grote vijand Dr. Evil. Dr. Evil besluit zich in te vriezen zodat Austin hem niet zal kunnen pakken. Austin besluit zichzelf ook in te laten vriezen, voor het geval Dr. Evil ooit weer tevoorschijn komt. Dit is 30 jaar later het geval, wanneer Dr. Evil de wereld met een nucleair wapen bedreigt.

Austin Powers: International Man of Mystery op IMDB

Score: 7 van de 10

A 1960s hipster secret agent is brought out of cryofreeze to oppose his greatest enemy in the 1990s, where his social attitudes are glaringly out of place.

Acteurs in Austin Powers: International Man of Mystery

Regisseur

Meer zoals Austin Powers: International Man of Mystery

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Er komt een ninja-familie in de buurt wonen. De piraten proberen de nieuwe buren uit de weg te ruimen, maar een geheime vriendschap schopt hun plannen in de war.
Minions en meer 1
Deze verzameling korte Minions-verhalen van de 'Verschrikkelijke Ikke'-franchise bevat korte films als 'Training Wheels', 'Puppy' en 'Yellow Is The New Black'.
The Dead Don't Die
Een bovennatuurlijke gebeurtenis wekt de doden op in het rustige stadje Centerville, een situatie die de politiechef en zijn plaatsvervanger moeilijk onder controle krijgen.
Patton Oswalt: We All Scream
Patton grapt over ouder worden, zijn gefaalde lock-downplannen en de dag dat zijn vrouw in een Walkure veranderde in deze stand-upspecial die hij zelf regisseerde.
Ciacho
Wanneer een politieagente ten onrechte wordt beschuldigd van drugshandel, schieten haar drie sukkelige broers te hulp.