Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Autohead

Film, 2016, 97 minuten
Autohead
Een productieteam denkt bezig te zijn met een documentaire over een eenvoudige riksjachauffeur in Mumbai, maar ontdekt een vreselijke waarheid over hun hoofdrolspeler.
De film Autohead is uitgebracht in 2016 en duurt 97 minuten. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Autohead op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Een documentaire crew volgt een notoire riksjachauffeur in de buitenwijken van Bombay. Als ze dieper in zijn leven graven ontdekken ze angst, seksuele frustratie en paranoia. Dit verandert de loop van hun film. Het toont ook het voyeurisme van de crew in het proces, met tragische gevolgen...

Autohead op IMDB

Score: 6,1 van de 10

A documentary crew follows a notorious auto rickshaw driver in the suburbs of Mumbai. As they dig deeper in his life they discover angst, sexual frustration and paranoia. This changes the course of their film. It also depicts the voyeurism of the crew in the process and leads to a terrible end.

Acteurs in Autohead

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Autohead

GoodFellas

GoodFellas

(1990)

Captive

Captive

(2016)

Kring

Kring

(2015)

Amanda Knox

Amanda Knox

(2016)

Ludo

Ludo

(2015)

Fauda

Fauda

(2018)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

7:19

7:19

(2016)

Barry

Barry

(2016)

Interrogation

Interrogation

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.