Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Autohead

Film, 2016, 97 minuten
Autohead
Een productieteam denkt bezig te zijn met een documentaire over een eenvoudige riksjachauffeur in Mumbai, maar ontdekt een vreselijke waarheid over hun hoofdrolspeler.
De film Autohead is uitgebracht in 2016 en duurt 97 minuten. Deze film is Duister.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Autohead op Moviemeter

Score: 3 van de 5

Een documentaire crew volgt een notoire riksjachauffeur in de buitenwijken van Bombay. Als ze dieper in zijn leven graven ontdekken ze angst, seksuele frustratie en paranoia. Dit verandert de loop van hun film. Het toont ook het voyeurisme van de crew in het proces, met tragische gevolgen...

Autohead op IMDB

Score: 6,1 van de 10

A documentary crew follows a notorious auto rickshaw driver in the suburbs of Mumbai. As they dig deeper in his life they discover angst, sexual frustration and paranoia. This changes the course of their film. It also depicts the voyeurism of the crew in the process and leads to a terrible end.

Acteurs in Autohead

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Spaans;Nederlands

Meer zoals Autohead

GoodFellas

GoodFellas

(1990)

Captive

Captive

(2016)

Kring

Kring

(2015)

Amanda Knox

Amanda Knox

(2016)

Ludo

Ludo

(2015)

Fauda

Fauda

(2020)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

7:19

7:19

(2016)

Barry

Barry

(2016)

Interrogation

Interrogation

(2015)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Last Soviet Movie
Deze parodie op Sovject-actiefilms volgt een auteur uit Brooklyn die de geschiedenis van zijn voorouders onderzoekt. Deze waren belangrijke schakels in de Russische Revolutie.
La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Glamour Girls
De wereld van dure escorts belooft glamour, rijkdom en de mogelijkheid voor een groep vrouwen om opnieuw te beginnen. Maar een moord en diefstal brengen alles in gevaar.
The Way Down
Een jonge ingenieur is op jacht naar een verloren schat en probeert samen met enkele meesterdieven in te breken in de ondoordringbare vestingen onder de Bank van Spanje.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.