Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Avicii: True Stories

Documentaire, 2017, 97 minuten
Avicii: True Stories
Volg de spectaculaire opkomst van Tim Bergling, alias Avicii, van Zweedse tiener tot het creatieve brein achter hits als Wake Me Up en You Make Me.
De documentaire Avicii: True Stories is uitgebracht in 2017 en duurt 97 minuten. Geschikt voor alle leeftijden. Deze documentaire is Meeslepend.

Avicii: True Stories op Moviemeter

Score: 3,29 van de 5

Een beeld van de succesvolle carrière en het controversiële pensioen van de beroemde producer, tekstschrijver en artiest Avicii. Voor de eerste keer vertelt hij zelf over het succes en waarom hij zo onverwacht gestopt is met toeren. De filmmakers volgden elke stap van Avicii van dichtbij. Van zijn megashows tot persoonlijke interviews waarin Avicii vertelt over de druk die beroemdheid met zich meebrengt.

Avicii: True Stories op IMDB

Score: 7,8 van de 10

Focuses on the incredible rise, fall and rebirth of one of the worlds most successful electronic music artists of all time, Avicii.

Director:

Acteur

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Duits;Engels [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans;Engels

Meer zoals Avicii: True Stories

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Ray
Ray
Jamie Foxx speelt Ray Charles in deze biopic, die laat zien welke problemen de R&B-legende heeft moeten overwinnen om wereldberoemd te worden.
Strongland
In deze reeks inspirerende documentaires wordt de krachtcultuur over de hele wereld verkend, van het platteland van Spanje tot het rotsachtige Schotland.
Pitch Perfect
Deze muzikale comedy gaat over de wereld van a cappella-groepen die het opnemen tegen elkaar in een zinderende wedstrijd.
FYRE: The Greatest Party That Never Happened
Het Fyre Festival werd gepresenteerd als een luxe muziekevenement op een chic privé-eiland, maar mislukte volledig onder de leiding van een zelfingenomen ondernemer.
Trigger Warning with Killer Mike
In deze grappige, provocerende serie brengt rapper en activist Killer Mike zijn revolutionaire ideeën over het bereiken van sociale verandering in praktijk.