Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Avlu

The Yard
Tv-serie, 2019
Avlu
Na een noodlottig conflict thuis belandt een toegewijde moeder in de gevangenis en vecht ze om te overleven in de hoop haar dochter terug te zien.
De tv-serie Avlu is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Nursel Köse, winnares op het Antalya Golden Orange Film Festival (The Edge of Heaven, Kuzu), speelt de gevreesde Kudret. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Avlu op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A woman entering a prison trying to establish her own justice. These women who are forced to give up their freedom are struggling in Karakuyu against their own order and their own laws.

Acteurs in Avlu

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Syrië);Engels;Spaans;Turks - Audiodescriptie;Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Avlu

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

La casa de papel: Korea
Dieven overvallen de munt van een verenigd Korea. Nu ze gijzelaars vasthouden, moet de politie hen, maar ook het schimmige meesterbrein achter dit alles tegenhouden.
Królowa
Een beroemde Parijse kleermaker en dragqueen keert na tientallen jaren terug naar zijn geboorteplaats in Polen om de relatie met zijn dochter te herstellen.
Welcome to Wedding Hell
Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.
No Regrets in Life
Een onfortuinlijk studentenpaar wordt per ongeluk een virale sensatie na een ruzie. Terwijl de wereld toekijkt, moeten ze nu uitzoeken hoe ze zich voelen.
You Don't Know Me
Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.