Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Avlu

The Yard
Tv-serie, 2019
Avlu
Na een noodlottig conflict thuis belandt een toegewijde moeder in de gevangenis en vecht ze om te overleven in de hoop haar dochter terug te zien.
De tv-serie Avlu is een Netflix Original en is uitgebracht in 2019. Nursel Köse, winnares op het Antalya Golden Orange Film Festival (The Edge of Heaven, Kuzu), speelt de gevreesde Kudret. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder.Deze tv-serie is Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Avlu op IMDB

Score: 7,3 van de 10

A woman entering a prison trying to establish her own justice. These women who are forced to give up their freedom are struggling in Karakuyu against their own order and their own laws.

Acteurs in Avlu

Audio en ondertiteling

Audio: Arabisch (Syrië);Engels;Spaans;Turks - Audiodescriptie;Turks [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Frans;Nederlands;Turks

Meer zoals Avlu

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Sıcak Kafa
In een dystopische wereld woedt een epidemie die zich verspreidt via communicatie. Een tirannieke organisatie heeft het voorzien op een taalkundige die immuun is voor de ziekte.
Pewnego razu na krajowej jedynce
Een groep carpoolers wisselt per ongeluk van auto met een bankrover, die hen daarop achtervolgt om het gestolen geld terug te krijgen dat hij in de kofferbak heeft achtergelaten.
The Secret Life of My Secretary
Als een telecomdirecteur gezichtsblind wordt, verwart hij zijn secretaresse met een rijke erfgename en laat zij de situatie uit de hand lopen.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Khakee: The Bihar Chapter
Een rechtvaardige politieagent jaagt op een meedogenloze crimineel in Bihar en moet zijn weg vinden bij een dodelijke achtervolging en een morele strijd rondom corruptie.