Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Azhar

Film, 2016, 128 minuten
Azhar
In deze biografische film volgen we het bewogen leven en de carrière van Mohammad Azharuddin, die in de jaren 90 aanvoerder van het nationale cricketteam van India was.
De film Azhar is uitgebracht in 2016 en duurt 128 minuten.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Azhar op Moviemeter

In deze biografische film volgen we het bewogen leven en de carrière van Mohammad Azharuddin. Hij werd geboren in 1963 en was de zoon uit een middenklassegezin in Hyderabad. In de jaren 90 was hij aanvoerder van het nationale cricketteam van India. Hij werd er onder andere van beschuldigd in afspraak met een Londense bookmaker het resultaat van zijn 99ste testwedstrijd gemanipuleerd te hebben. De India Cricket Board legde hem hiervoor een levenslange schorsing op waartegen hij in beroep ging met de hulp van zijn advocaat en vriend Reddy.

Azhar op IMDB

Score: 5,9 van de 10

Biographical sports drama based on the life of former Indian international cricketer, Mohammad Azharuddin.

Acteurs in Azhar

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi
Ondertiteling: Frans;Engels;Spaans;Duits;Nederlands

Meer zoals Azhar

Spartacus

Spartacus

(2013)

Sherlock

Sherlock

(2017)

Marco Polo

Marco Polo

(2016)

Talvar

Talvar

(2015)

Dilwale

Dilwale

(2015)

Sunrise

Sunrise

(2014)

Spectral

Spectral

(2016)

Udta Punjab

Udta Punjab

(2016)

Brown Nation

Brown Nation

(2016)

Rustom

Rustom

(2016)

Pink

Pink

(2016)

Force 2

Force 2

(2016)

Nila

Nila

(2016)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Control Z
Als een hacker de geheimen van leerlingen begint bloot te geven aan de hele school, werkt de sociaal geïsoleerde maar oplettende Sofía eraan om hem/haar te ontmaskeren.
Blood & Water
Een tiener in Kaapstad heeft een toevallige ontmoeting op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.
Sweet Magnolias
Goede vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue helpen elkaar terwijl ze een balans moeten vinden tussen relaties, familie en carrières in het zuidelijke stadje Serenity.
Dérapages
De 57-jarige werkloze Alain Delambre reageert op een aanlokkelijke vacature. Maar het loopt lelijk uit de hand als hij beseft dat hij een pion is in een wreed spel.
Chichipatos
Een onhandige goochelaar haalt de truc van zijn leven uit: per ongeluk een gezochte crimineel laten verdwijnen tijdens een politie-inval. Daarvoor zal hij moeten boeten.