Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Baby Ballroom

Tv-serie, 2018
Baby Ballroom
Neem een kijkje in de keiharde wereld van het ballroomdansen voor kinderen, met ambitieuze instructeurs, trotse ouders en jonge dansers die walsen voor de beker.
De tv-serie Baby Ballroom is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor alle leeftijden. Deze tv-serie is Ontroerend, Inspirerend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Baby Ballroom op IMDB

Score: 8,4 van de 10

Baby Ballroom is a TV series starring Kim Hillyard, Jane Bullock, and Warren Bullock. Documentary series going behind the scenes at the Zig Zag Dance Factory in Wolverhampton, England run by coaches Warren Bullock and Jane Bullock.

Acteurs in Baby Ballroom

Audio en ondertiteling

Audio: Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Engels;Nederlands;Duits;Spaans (Spanje);Frans

Meer zoals Baby Ballroom

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Alma Matters
Alumni van India's elitaire academische instituten delen de harde realiteit, aangename verrassingen en leerzame momenten die ze tijdens hun studie beleefden.
Dream Routes
Deze documentaireserie verkent prachtige reisroutes door Zuid- en Centraal-Azië en staat stil bij diverse landschappen en culturen.
Coming Out Colton
Voormalig NFL-speler en 'Bachelor'-ster Colton Underwood begint aan een reis om zijn nieuwe leven als lid van de LGBTQ-gemeenschap te omarmen.
Black Lagoon
Wanneer een succesvolle Japanse zakenman dood wordt geacht na zijn ontvoering door piraten, start hij een nieuw leven als piraat tussen zijn ontvoerders.
The Young Pope
De jonge en charismatische Lenny Belardo wordt verkozen tot de eerste Amerikaanse paus, maar zijn eigenzinnigheid en problemen alarmeren het Vaticaan.