Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Back Street Girls -GOKUDOLS-

Tv-serie, 2018
Back Street Girls -GOKUDOLS-
Als straf voor een megablunder moeten drie gangsters zich laten ombouwen om een meidengroep te vormen en deel te worden van de ondergrondse J-Pop-scene.
De tv-serie Back Street Girls -GOKUDOLS- is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Kitscherig, Absurd.

Acteurs in Back Street Girls -GOKUDOLS-

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Frans;Engels;Japans - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Duits
Ondertiteling: Engels;Frans;Japans;Nederlands;Duits

Meer zoals Back Street Girls -GOKUDOLS-

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Followers
Als een beginnend actrice na een openhartig bericht op Instagram beroemd wordt, kruisen de levens van verschillende vrouwen in Tokio die geluk zoeken in het echte leven.
Pokémon: Mewtwo slaat terug - Evolutie
Ash, Misty en Brock accepteren een uitnodiging van een mysterieuze trainer en ontmoeten Mewtwo, een kunstmatig gecreëerde Pokémon die wil vechten.
Six Windows in the Desert
Deze kortfilms van Saoedische filmmakers laten de nuances van de Saoedi-Arabische cultuur zien, van een theaterstuk tot de nasleep van een vliegtuigongeluk.
The Trials of Gabriel Fernandez
De moord op een jongen en de openbare berechting van voogden en maatschappelijk werkers roepen vragen op over de bescherming van kwetsbare kinderen binnen het systeem.
I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.