Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Back Street Girls -GOKUDOLS-

Tv-serie, 2018
Back Street Girls -GOKUDOLS-
Als straf voor een megablunder moeten drie gangsters zich laten ombouwen om een meidengroep te vormen en deel te worden van de ondergrondse J-Pop-scene.
De tv-serie Back Street Girls -GOKUDOLS- is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze tv-serie is Kitscherig, Absurd.

Acteurs in Back Street Girls -GOKUDOLS-

Audio en ondertiteling

Audio: Japans [Origineel];Frans;Engels;Japans - Audiodescriptie;Spaans (Spanje);Duits
Ondertiteling: Engels;Frans;Japans;Nederlands;Duits

Meer zoals Back Street Girls -GOKUDOLS-

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.