Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Back to the Future

Terug naar de Toekomst
Film, 1985, 116 minuten, 11.456.972 beoordelingen
Back to the Future
De excentrieke uitvinder Doc Brown verandert een DeLorean in een tijdmachine die per ongeluk zijn jonge vriend Marty McFly 30 jaar terug in de tijd stuurt.
De film Back to the Future is uitgebracht in 1985 en duurt 116 minuten. Deze avontuurlijke tijdreis met Michael J. Fox en Christopher Lloyd was in 1985 in de VS de kaskraker. Geschikt voor alle leeftijden.Deze film is Feelgood, Meeslepend.
6 jaar en ouder Bevat geweld
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Back to the Future op Moviemeter

Marty McFly (Fox) reist terug naar 1955 met een tot tijdmachine omgebouwde DeLorean van Doc Emmett Brown (Lloyd). Hij zorgt er per ongeluk voor dat zijn moeder verliefd op hem wordt in plaats van op zijn vader. Om ervoor te zorgen dat hij nog geboren zal worden, moet hij ze weer verliefd op elkaar laten worden. Ondertussen moet hij ook nog met hulp van de Doc. Emmett Brown uit 1955 een weg terug naar de toekomst vinden.

Back to the Future op IMDB

Score: 8 van de 10

A young man is accidentally sent 30 years into the past in a time-traveling DeLorean invented by his friend, Dr. Emmett Brown, and must make sure his high-school-age parents unite in order to save his own existence.

Acteurs in Back to the Future

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels - Audiodescriptie;Turks;Spaans (Spanje);Engels [Origineel];Duits;Frans
Ondertiteling: Spaans (Spanje);Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Back to the Future

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Rat Catcher
Een professionele rattenvanger staat centraal in dit minder bekende, korte verhaal van Roald Dahl.
Reptile
Een geharde detective ontdekt een complex web van bedrog als hij op zoek gaat naar de waarheid achter de brute moord op een jonge makelaar.
Nowhere
Een zwangere vrouw zit in haar eentje vast in een zeecontainer die ronddrijft op zee en probeert te overleven nadat ze een door een totalitair regime verwoest land is ontvlucht.
Do Not Disturb
Een man van middelbare leeftijd krijgt na de pandemie een nieuw baantje in een rustig hotel, maar de eerste nacht wordt dankzij een paar excentrieke gasten een wild avontuur.
Choona
Een bonte groep buitenbeentjes ontdekt dat ze een gemeenschappelijke vijand heeft: een meedogenloze, maar bijgelovige politicus. Ze zinnen op wraak en plannen een overval.