Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bad Hombres

Documentaire, 2017, 86 minuten
Bad Hombres
Aan het begin van het bewind van Trump bezoekt een documentairemaker de meest gebruikte migratieroute op aarde: een weg van Guatemala naar de VS.
De documentaire Bad Hombres is uitgebracht in 2017 en duurt 86 minuten. Geschikt voor 14 jaar en ouder. Deze documentaire is Provocerend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Regisseur

Meer zoals Bad Hombres

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

A Trip to Infinity
Eminente wiskundigen, natuurkundigen en kosmologen duiken in het oneindige en de verbijsterende implicaties daarvan voor het heelal.
Aux pieds de la gloire
Een 18-jarige voetballer heeft vijf jaar op een elitetrainingskamp doorgebracht en moet nu een beslissing nemen die zijn toekomst zal maken of breken.
The Dreamlife of Georgie Stone
In deze documentaire vertelt Georgie Stone hoe ze van kind opgroeide tot tieneractiviste. Ze blikt terug op haar leven en historische gevecht voor transgenderrechten.
Unknown Runner
Deze documentaire biedt een intieme momentopname van het leven in een trainingskamp voor de beste Keniaanse langeafstandslopers zoals Geoffrey Kipsang Kamworor.
Eric Clapton - The 1970s Review
Aan de hand van anekdotische interviews en archiefbeelden van concerten onderzoekt deze documentaire de carrière van de legendarische gitarist uit de jaren 70.