Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bad Moms

El club de las madres rebeldes
Film, 2016, 100 minuten
Bad Moms
Als de sinds kort alleenstaande moeder Amy overspannen raakt van alle verantwoordelijkheden, laat ze zich met twee andere overwerkte moeders eens helemaal gaan.
De film Bad Moms is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bad Moms op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Amy Mitchell zet haar gezin altijd op de eerste, tweede en derde plaats, maar haar man, veeleisende kinderen en idiote baas eisen zijn tol. Ze blijft maar geven en geven, maar nooit is het genoeg. Wanneer de alfa moeders op de school van haar kinderen een brug te ver gaan, knapt er iets bij Amy. Samen met twee, eveneens uitgeputte, moeders besluit ze even helemaal los te gaan, met het doel zich los te maken van conventionele verantwoordelijkheden.

Bad Moms op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Amy has a seemingly perfect life - a great marriage, over-achieving kids, a beautiful home and a career. However, she's overworked, over-committed and exhausted to the point that she's about to snap. Fed up, she joins forces with two other over-stressed moms on a quest to liberate themselves from conventional responsibilities - going on a wild, un-mom-like binge of long overdue freedom, fun and self-indulgence - putting them on a collision course with PTA Queen Bee Gwendolyn and her clique of devoted perfect moms.

Acteurs in Bad Moms

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Bad Moms

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Deepa & Anoop
Een vrolijk meisje zorgt samen met haar van kleur veranderende olifant voor muziek, plezier en kattenkwaad in Mango Manor, het hotel van haar Indiase familie.
The Byzantine Cat
Een journaliste op Cyprus verblijft bij het Staatscircus van Moskou, bezoekt een kattenklooster waar de katten wonderlijke gaven hebben, en wordt verliefd.
13: The Musical
Een slimme middelbarescholier verhuist na de scheiding van zijn ouders van New York naar Indiana en is vastbesloten om de beste bar mitswa ooit te organiseren.
Office Invasion
Drie beste vrienden proberen samen hun waardevolle mijnbouwbedrijf te verdedigen tegen monsterlijke buitenaardse wezens die de boel kort en klein willen slaan.
Heartsong
Een rondzwervende muzikant brengt een serenade op een bruiloft die al gauw uit de hand loopt. Hij valt voor de bruid en moet haar beschermen tegen haar familie.