Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bad Moms

El club de las madres rebeldes
Film, 2016, 100 minuten
Bad Moms
Als de sinds kort alleenstaande moeder Amy overspannen raakt van alle verantwoordelijkheden, laat ze zich met twee andere overwerkte moeders eens helemaal gaan.
De film Bad Moms is uitgebracht in 2016 en duurt 100 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bad Moms op Moviemeter

Score: 2,75 van de 5

Amy Mitchell zet haar gezin altijd op de eerste, tweede en derde plaats, maar haar man, veeleisende kinderen en idiote baas eisen zijn tol. Ze blijft maar geven en geven, maar nooit is het genoeg. Wanneer de alfa moeders op de school van haar kinderen een brug te ver gaan, knapt er iets bij Amy. Samen met twee, eveneens uitgeputte, moeders besluit ze even helemaal los te gaan, met het doel zich los te maken van conventionele verantwoordelijkheden.

Bad Moms op IMDB

Score: 6,2 van de 10

Amy has a seemingly perfect life - a great marriage, over-achieving kids, a beautiful home and a career. However, she's overworked, over-committed and exhausted to the point that she's about to snap. Fed up, she joins forces with two other over-stressed moms on a quest to liberate themselves from conventional responsibilities - going on a wild, un-mom-like binge of long overdue freedom, fun and self-indulgence - putting them on a collision course with PTA Queen Bee Gwendolyn and her clique of devoted perfect moms.

Acteurs in Bad Moms

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Bad Moms

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Man About the House
Drie huurders bundelen hun krachten met de vrouw van de huisbaas in een strijd om hun huis te redden van een meedogenloze projectontwikkelaar.
10000 Timmar
Een loterijwinnaar met veel vrije tijd jaagt zijn droom na om profvoetballer te worden en besluit 10.000 uur te trainen om zijn doel te behalen.
The Cleanse
Een sombere man die dringend plezier nodig heeft, volgt een sapdetox die zijn innerlijke demonen in een tastbare realiteit verandert. Waarschuwing: bijwerkingen variëren.
Roohi
Twee klungels worden ingehuurd om een bruid te ontvoeren, maar komen in een lastig parket als de ene verliefd wordt op haar, en de andere op de geest die haar bezit.
A nous, les petites Anglaises!
Twee Parijse schoolvrienden worden naar Engeland gestuurd nadat ze zijn gezakt voor hun examens. Ze houden zich echter meer bezig met meisjes dan met hun talenkennis.