Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bad Samaritan

Film, 2018, 110 minuten
Bad Samaritan
Een poging tot inbraak verandert in een psychotische achtervolging als een jonge oplichter in het huis van een sadist een vrouw aantreft die gevangen wordt gehouden.
De film Bad Samaritan is uitgebracht in 2018 en duurt 110 minuten. Geschikt voor kijkers van 16 jaar en ouder. Deze film is Eng, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bad Samaritan op IMDB

Score: 6,4 van de 10

A pair of burglars stumble upon a woman being held captive in a home they intended to rob.

Acteurs in Bad Samaritan

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels [Origineel]
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Bad Samaritan

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
The Last Days of American Crime
Een bankovervaller doet mee aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.
Betaal
Agenten die zijn ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een snelweg, worden getroffen door een oude vloek en een leger Britse zombiesoldaten.