Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Badrinath Ki Dulhania

Film, 2017, 138 minuten
Badrinath Ki Dulhania
The entitled son of a wealthy patriarch pursues a driven young woman, but is in for a powerful lesson when she challenges his assumptions about marriage.
De film Badrinath Ki Dulhania is uitgebracht in 2017 en duurt 138 minuten. Varun Dhawan and Alia Bhatt shine on-screen in this spiritual sequel to 2014's "Humpty Sharma Ki Dulhania." Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Badrinath Ki Dulhania

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Badrinath Ki Dulhania

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Suspect X
Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die wiskunde doceert, schiet te hulp en een volhardende agent bijt zich vast in de zaak.
Love at First Sight
Ze ontmoeten elkaar in het vliegtuig, maar raken elkaar kwijt door een speling van het lot. De kans is klein dat ze elkaar ooit nog terugzien, maar in de liefde is alles mogelijk.
Ehrengard: The Art of Seduction
Een liefdesexpert die is aangesteld om de verlegen zoon van de groothertogin de kunst der liefde bij te brengen, raakt verwikkeld in een schandaal én een eigen romance.
What If
Twee pasgetrouwde muzikanten komen tijdens hun huwelijksreis op een eiland vast te zitten in een storm. Hun verschil in opvattingen zet hun prille huwelijk onder druk.
Happy Ending
Luna heeft al een jaar een gelukkige relatie met Mink, maar doet hem nu het voorstel om nog iemand bij hun seksleven te betrekken. Dit zet hun band volledig op zijn kop.