Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Badrinath Ki Dulhania

Film, 2017, 138 minuten
Badrinath Ki Dulhania
The entitled son of a wealthy patriarch pursues a driven young woman, but is in for a powerful lesson when she challenges his assumptions about marriage.
De film Badrinath Ki Dulhania is uitgebracht in 2017 en duurt 138 minuten. Varun Dhawan and Alia Bhatt shine on-screen in this spiritual sequel to 2014's "Humpty Sharma Ki Dulhania." Geschikt voor 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Romantisch.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteurs in Badrinath Ki Dulhania

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Hindi [Origineel]
Ondertiteling: Engels

Meer zoals Badrinath Ki Dulhania

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Lobola Man
Ace Ngubeni, een gewiekste lobola-onderhandelaar, moet zijn lastigste deal ooit sluiten voor een verlegen klant. Maar er staat meer op het spel dan alleen geld.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
A Family Affair
Het enige wat erger is dan de assistent zijn van een veeleisende filmster die je niet serieus neemt? Erachter komen dat hij verliefd is op je moeder.
Drawing Closer
De 17-jarige Akito heeft nog maar een jaar te leven en vindt betekenis in het leven door een terminaal ziek meisje, dat nog maar zes maanden te leven heeft, vrolijk te maken.
Surprise Party
Een middelbare scholier moet afrekenen met dwaasheden en schandalen als er een belastende foto van haar opduikt terwijl ze in het bed ligt van Hendrik IV in een historisch kasteel.