Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Baking Impossible

Tv-serie, 2021
Baking Impossible
Topbakkers en -ingenieurs slaan de handen ineen om eetbare creaties te maken die heerlijk moeten smaken en intense stresstests moeten doorstaan om $ 100.000 te winnen.
De tv-serie Baking Impossible is een Netflix Original en is uitgebracht in 2021. Justin Willman presenteert. Joanne Chang, dr. Hakeem Oluseyi en Andrew Smyth ('Great British Bake Off') vormen de jury. Geschikt voor alle leeftijden. Baking Impossible is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze tv-serie is Excentriek, Feelgood, Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels - Audiobeschrijving;Engels [Origineel];Spaans (Spanje);Frans;Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Baking Impossible

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

L’ home que ho volia veure tot
Heinz Stücke verliet Duitsland in 1962 met een fiets, een tent en een doel: alles van de wereld zien. Nu is hij voor het eerst in vijftig jaar weer thuis.
Snack VS. Chef
Twaalf chefs strijden om een prijs van 50.000 dollar door hun kennis van voeding aan te boren om klassieke snacks na te maken en vervolgens een nieuwe snack te bedenken.
Crime Scene: The Texas Killing Fields
Een overwoekerd veld en een stuk snelweg verbinden een serie gruwelijke moorden gepleegd over decennia. De rouwende families gaan op zoek naar antwoorden.
Vegan Alert: A Boom and Its Dangers
Deze documentaire gaat over de toenemende populariteit van veganisme, de nadelen van geen dierlijke producten eten en verantwoorde benaderingen van het dieet.
Korea No.1
Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo en Kim Yeon-koung reizen door heel Korea om te leren van de beste traditionele meesters om zo leerling nummer 1 te worden.