Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Balle perdue

Film, 2020, 93 minuten
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
De film Balle perdue is een Netflix Original en is uitgebracht in 2020 en duurt 93 minuten. Alban Lenoir ('Marianne') en Ramzy Bedia ('2 Alone in Paris') schitteren in dit regiedebuut van Guillaume Pierret. Geschikt voor 16 jaar en ouder. Balle perdue is op Netflix beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Netflix abonnement hebt. Deze film is Meeslepend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Balle perdue op IMDB

Score: 6,2 van de 10

A small time delinquent, turned police mechanic for a go fast task force, is forced to defend his innocence when his mentor is killed by dirty cops.

Acteurs in Balle perdue

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans - Audiobeschrijving;Frans [Origineel];Turks
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Balle perdue

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist
Van Notre Dame naar NFL: de toekomst van Manti Te'o in American football was rooskleurig. Maar dan slaan zijn leven en carrière om door een geheime online relatie .
Anchor Baby
Een Nigeriaans echtpaar in de VS wil dat hun ongeboren kind de Amerikaanse nationaliteit krijgt. Als ze zich verzetten tegen uitzetting, komen ze in zwaar weer terecht.
Atomic Blonde
Nadat er weer een spion is vermoord, moet MI6-agent Lorraine Broughton een verdwenen lijst met dubbelagenten vinden, een verrader identificeren en in leven blijven.
The Mummy
Een naar schatten zoekende soldaat brengt een oude Egyptische prinses tot leven die al eeuwen wacht om wraak te nemen op een wereld die haar onrecht aandeed.
The Great Wall
Europese huurlingen zoeken tijdens de Chinese Song-dynastie naar buskruit en stuiten op een epische oorlog tussen de helden van het land en woeste monsters.