Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bama der Gorillamann

Documentaire, 2011, 44 minuten
Bama der Gorillamann
Deze documentaire gaat over de gorillafluisteraar Alfred Bama die een bedreigde Cross Rivergorilla met haar familie probeert te herenigen.
De documentaire Bama der Gorillamann is uitgebracht in 2011 en duurt 44 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Bama der Gorillamann

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Pamela, a love story
Aan de hand van persoonlijke video's en dagboeken vertelt Pamela Anderson zelf het verhaal van haar opkomst, onstuimige romances en beruchte sekstapeschandaal.
Copenhagen Cowboy: Nightcall with Nicolas Winding Refn
Maker Nicolas Winding Refn en zijn team vertellen hoe ze de stoïsche heldin en de duistere sprookjesversie van de onderwereld van Kopenhagen leven inbliezen.
Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Suzan en Freek, het Achterhoekse duo dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekindustrie, onthullen hoe ze als koppel hun weg vinden in succes en de bijbehorende roem.
The Man on the Other Side
In deze spionagethriller wordt een West-Duitse secretaresse in de Koude Oorlog opgepakt door de geheime politie als ze haar vriend helpt bij het stelen van overheidsdocumenten.
The Hatchet Wielding Hitchhiker
In deze schokkende documentaire wordt het verhaal verteld van een zorgeloze nomade die een virale ster werd en vervolgens na een neerwaartse spiraal in de gevangenis belandde.