Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bama der Gorillamann

Documentaire, 2011, 44 minuten
Bama der Gorillamann
Deze documentaire gaat over de gorillafluisteraar Alfred Bama die een bedreigde Cross Rivergorilla met haar familie probeert te herenigen.
De documentaire Bama der Gorillamann is uitgebracht in 2011 en duurt 44 minuten. Geschikt voor 9 jaar en ouder. Deze documentaire is Inspirerend, Hartverwarmend, Feelgood.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Acteur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Duits [Origineel]
Ondertiteling: Duits;Engels;Spaans (Spanje);Frans;Nederlands

Meer zoals Bama der Gorillamann

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

American Symphony
In deze uiterst persoonlijke documentaire probeert muzikant Jon Batiste een symfonie te componeren terwijl zijn vrouw, schrijfster Suleika Jaouad, wordt behandeld voor kanker.
Stamped from the Beginning
Deze documentaire naar de bestseller van Ibram X. Kendi gebruikt innovatieve animaties en deskundige inzichten om de geschiedenis van racistische ideeën in Amerika te onderzoeken.
The Dads
In deze korte documentaire gaan vijf erg verschillende vaders uit vissen met de vader van Matthew Shepard en bespreken ze hun liefde, hoop en angsten voor hun transgender kinderen.
Cyberbunker: The Criminal Underworld
Deze documentaire onthult hoe hackers zich in de donkerste hoeken van het internet begaven vanuit een bunker uit de Koude Oorlog in een rustig Duits toeristenstadje.
Sly
Sly
Hij vond zijn toevlucht in film toen hij wilde ontsnappen aan een moeilijke kindertijd. Van underdog tot Hollywoodlegende: Sylvester Stallone vertelt in deze docu zijn verhaal.