Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Band of Robbers

Film, 2015, 95 minuten
Band of Robbers
Tom Sawyer en Huck Finn zijn ondertussen volwassen, moderne mannen. Ze schakelen hun foute trawanten in om alsnog de verborgen schat te vinden.
De film Band of Robbers is uitgebracht in 2015 en duurt 95 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Hilarisch, Bui­te­nis­sig.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Band of Robbers op Moviemeter

Huckleberry Finn (Kyle Gallner) en Tom Sawyer (Adam Nee) zijn inmiddels opgegroeid tot volwassen mannen. Huck is een kruimeldief, die zijn criminele leven achter zich wil laten als hij vrijgelaten wordt uit de gevangenis. Tom is een corrupte agent, die andere plannen met hem heeft. Hij besluit om Huck mee te nemen, op zoek naar een verborgen schat, die hen al sinds hun jeugd bezig houdt. De zoektocht naar de schat is echter niet zonder gevaar.

Band of Robbers op IMDB

Score: 6 van de 10

A comedic adventure that re-imagines Mark Twain's iconic literary characters of Huckleberry Finn and Tom Sawyer as grown men in current day. Petty criminal Huck Finn hopes to leave his criminal life behind when he is released from a stint in prison, but his lifelong friend, and corrupt cop, Tom Sawyer, has other plans. Not ready to give up on his childhood fantasies of wealth and adventure, Tom forms the "Band of Robbers," recruiting their misfit friends Joe Harper and Ben Rogers, to join them for an elaborate plan to find a fabled treasure. But the plan soon unravels, thrusting the guys on a wild journey with dangerous consequences...

Trailer

Acteurs in Band of Robbers

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Engels
Ondertiteling: Frans;Engels;Duits;Nederlands

Meer zoals Band of Robbers

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
Jo Koy: In His Elements
Jo Koy brengt sfeer en beats naar Manilla, waar hij lokale cultuur onder de aandacht brengt in een unieke show met Filipijns-Amerikaanse comedians, dj's en b-boys.
Te quiero, imbécil
Nadat Marcos is gedumpt door zijn vriendin, probeert hij zichzelf opnieuw uit te vinden als moderne man. Hij krijgt hulp van een jeugdvriendin en een onlinegoeroe.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.