Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bankier Van Het Verzet

The Resistance Banker
Film, 2018, 122 minuten
Bankier Van Het Verzet
Een Amsterdamse bankier zet zijn familie en toekomst op het spel door de nazi-oorlogsmachine te vertragen via een ondergrondse bank die het verzet financiert.
De film Bankier Van Het Verzet is uitgebracht in 2018 en duurt 122 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bankier Van Het Verzet op IMDB

Score: 6,9 van de 10

In Nazi-occupied Amsterdam, banker brothers Walraven and Gijs van Hall face their greatest challenge yet when they decide to help fund the Dutch resistance.

Trailer

Acteurs in Bankier Van Het Verzet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Nederlands - Audiodescriptie;Nederlands [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Bankier Van Het Verzet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Feel the Beat
Een zelfzuchtige danseres verpest een Broadway-auditie en keert tegen haar zin naar huis terug. Ze gaat een ​​team jonge buitenbeentjes coachen voor een grote wedstrijd.
Balle perdue
Een van moord verdachte, geniale automonteur met een crimineel verleden moet een verdwenen auto zien te vinden waarin het bewijs van zijn onschuld ligt: een kogel.
W głębi lasu
Bewijsmateriaal dat wordt aangetroffen op een moordslachtoffer wekt hoop bij een aanklager. Zijn zus, die 25 jaar geleden verdween, zou nog in leven kunnen zijn.
Historia de un Crimen: La búsqueda
Als er een meisje verdwijnt uit een buitenwijk van Mexico-Stad, vertroebelen de eigenbelangen van sommige betrokkenen de zoektocht. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.
Da 5 Bloods
Vier Afro-Amerikaanse veteranen keren lang na de oorlog terug naar Vietnam op zoek naar het stoffelijk overschot van hun commandant en een begraven schat. Van Spike Lee.