Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bankier Van Het Verzet

The Resistance Banker
Film, 2018, 122 minuten
Bankier Van Het Verzet
Een Amsterdamse bankier zet zijn familie en toekomst op het spel door de nazi-oorlogsmachine te vertragen via een ondergrondse bank die het verzet financiert.
De film Bankier Van Het Verzet is uitgebracht in 2018 en duurt 122 minuten. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder. Deze film is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bankier Van Het Verzet op IMDB

Score: 6,9 van de 10

In Nazi-occupied Amsterdam, banker brothers Walraven and Gijs van Hall face their greatest challenge yet when they decide to help fund the Dutch resistance.

Trailer

Acteurs in Bankier Van Het Verzet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Nederlands - Audiodescriptie;Nederlands [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Bankier Van Het Verzet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

I Am Not Okay With This
De angstige Syd manoeuvreert zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.
Crash Landing on You
Een Zuid-Koreaanse erfgename komt door een ongelukje tijdens het paragliden terecht in Noord-Korea -- en in het leven van een legerofficier die haar helpt onderduiken.
Gentefied
Als hun buurt in LA begint te veryuppen, halen de Morales het onderste uit de kan om hun opa's tacotent te redden – en hun eigen dromen te verwezenlijken.
Puerta 7
Een vastberaden vrouw probeert een Argentijnse voetbalclub te redden door de gewelddadige misdaad en corruptie rond de intense achterban aan te pakken.
The Last Thing He Wanted
Een bikkelharde journaliste raakt verstrikt in het verhaal dat ze wereldkundig wil maken wanneer ze haar ziekelijke vader helpt met een wapendeal in Centraal-Amerika.