Was je misschien op zoek naar Movies-Net.com voor Netflix USA?

Bankier Van Het Verzet

The Resistance Banker
Film, 2018, 123 minuten
Bankier Van Het Verzet
Een Amsterdamse bankier zet zijn familie en toekomst op het spel door de nazi-oorlogsmachine te vertragen via een ondergrondse bank die het verzet financiert.
De film Bankier Van Het Verzet is een Netflix Original en is uitgebracht in 2018 en duurt 123 minuten. Regisseur Joram Lürsen leidt deze film over het ware leven van Walraven (Wally) van Hall in de Tweede Wereldoorlog. Geschikt voor kijkers van 12 jaar en ouder.Deze film is Ontroerend, Spannend.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bankier Van Het Verzet op IMDB

Score: 6,9 van de 10

In Nazi-occupied Amsterdam, banker brothers Walraven and Gijs van Hall face their greatest challenge yet when they decide to help fund the Dutch resistance.

Trailer

Acteurs in Bankier Van Het Verzet

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Engels;Nederlands - Audiodescriptie;Nederlands [Origineel];Frans
Ondertiteling: Nederlands;Frans;Engels

Meer zoals Bankier Van Het Verzet

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Netflix, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Netflix in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

The Champion
Een heetgebakerde footballspeler belandt na een gevecht op de bank en krijgt een nieuwe mentor: een teruggetrokken academicus die hem zal leren zijn angsten onder ogen te zien.
Vanished into the Night
Een vader zit midden in een vechtscheiding en begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.
Desperate Lies
Na een zeldzaam fenomeen is een vrouw zwanger van een tweeling van twee mannen. Ze probeert haar geheimen te verbergen en haar gezin bijeen te houden.
Goyo
Een jonge autistische museumgids leeft volgens een strikte routine - totdat hij verliefd wordt op zijn collega en een wervelwind van nieuwe, intense emoties onder ogen moet zien.
Public Affairs Office in the Sky
Als een uitgebluste tv-regisseur een even ontgoochelde ex-gevechtspiloot ontmoet, krijgen ze een band met elkaar door hun mislukte ambities. Ze proberen nieuwe dromen te creëren.